2,5 év körüli gyermekeket beoltatjátok influenza elleni védőoltással?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mikor teszek jobbat a gyermekemnek, ha beoltatom vagy nem. A gyerekorvos is csak hárít és nem foglal állást.... Január-februártól tervezem oviba adni.2013. nov. 8. 14:45
1/30 anonim válasza:
Az én lányom még 2 éves sem volt mikor bölcsibe kezdett járni, majd jött egy év ovi, és most 2. éve ovis. Még 1x sem adattam be neki, és nem is volt influenzás soha. Pedig minden évben van járvány ugyebár.
2/30 anonim válasza:
Nem sosem oltottam be és nem is fogom ahogy magamat sem,akkor teszel jobbat ha nem adatod be soha.
4/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket! Várok még véleményeket!
2013. nov. 8. 15:21
5/30 anonim válasza:
Nem. A fiam 2,5 évesen kezdi az ovit, és eszembe sem jut beoltatni.
6/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket! Várok még véleményeket!
2013. nov. 8. 15:41
7/30 anonim válasza:
Szia, igaza van a dokidnak hogy nem foglal allast. A kisgyerekeket nem szoktak beoltani influenza ellen! 65 ev felett es terhes noknek mindenfele keppen ajanlott! Most is beoltattam magma 14 hetes terhesen! Itthon is van egy 3 eves lanyom, en semmifele keppen nem akarom egyik gyerekemmel sem megosztani az infulenzat ezert amit en megtehetek, meg is tettem. Az lenne a legjobb ha te es ferjed beoltatnatok magatokat. Nem is erzed a szurit olyan pici, semmi tuneted nem lesz utana csak egy picit faj a helye fel napot. Es a legjobb az hogy amikor majd a fel munkahelyed, meg ismeroseidet a labarol ledonti az influenza neked aggodnod sem kell es batran mehetsz kozeuk mert nem kapod el!Ez a legkevesebb amit megtehetsz magad es a gyermeked erdekeben. Azok az emberek akik az oltas ellen vannak kisse tudatlanok.. Gondolkozz.
8/30 anonim válasza:
Bocsi de te vagy a tudatlan,hogy terhesen beoltatod magad,sőt felelőtlen!!!
9/30 anonim válasza:
még annyit,természetes,nem szintetikus vitamint kell szedni és akkor nem lesztek betegek nem oltásra járkálni...
10/30 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kivétel. Mind a 2 gyerekemet beoltatom.
Kisfiam 5 éves, már harmadszor fogja megkapni, 2,5 éves lányom másodszor. A nagyot azért oltattam először, mert akkor kezdte az ovit, a pár hónapos kistesó meg itthon. Nem akartam, hogy hazahozza neki. Következő évben pedig kiderült, hogy a kicsi veleszületett hörgőszűkületes és asztmás, ezért neki különösen ajánlott az oltás, mert az influenza rá nagyon veszélyes. Ő ingyen is kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!