2,5 év körüli gyermekeket beoltatjátok influenza elleni védőoltással?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mikor teszek jobbat a gyermekemnek, ha beoltatom vagy nem. A gyerekorvos is csak hárít és nem foglal állást.... Január-februártól tervezem oviba adni.2013. nov. 8. 14:45
21/30 anonim válasza:
Nem vagyok sem buta,sem agresszív,te pattogtál,hogy miért nem érvelünk,biztos a hormonoktól vagy ilyen,az alacsony intelligencia szintről meg annyit,hogy aki beadatja magának terhesen és aki ellene van azt hülyének titulálja az rendelkezik alacsony intelligencia szinttel,nem googliból másoltam nagyokos
22/30 anonim válasza:
Milyen hormon tesztoszteron talán?? Miről beszélsz?? Mi van??
23/30 anonim válasza:
terhes vagy,tehát a horomonok szórakoznak veled..
26/30 A kérdező kommentje:
Hú, a vége felé jól elkanyarodtunk a kérdéstől.... :) Köszönöm mindenkinek a válaszát! Azt hiszem akkor inkább a vitaminokkal tankolunk fel.
2013. nov. 10. 07:15
27/30 anonim válasza:
Szia, igen az a valaszolo ugy latom engem kevert azzal masikkal! Na mindegy, csak annyit akartam mondani hogy itt a csaladban kozben mindeni lebetegedett a ferjem altal a munkahelyerol hazahozott virussal! Egyedul en virulok itthon energiaval tele a masodik trimeszterben, apolok mindenkit es aldom a dokit amiert ismet ajanlotta az oltast!
28/30 anonim válasza:
Kedves utolso, de az az oltas nem ved az osszes virustol, csak az influenza virus nehany fajtajatol. Sokkal gyakoribb a tobbi gyengebb virus, azokat meg siman elkaphatod, az oltas nem ved, inkabb legyengiti az immunrendszeredet. De orulok, hogy jol vagy egyebkent, jo, hogy nem kaptad el, tenyleg! Ebben az allapotban nem hianyzik a betegseg.
29/30 anonim válasza:
Kedves 62%os, nem az oltás miatt nem vagy beteg, mikor terhes voltam végig szuperül voltam, még egy orrfolyás sem volt, pedig körülöttem mindenki beteg volt, influenza szezon is volt, koliban voltam nap mint nap, ahol mindenki beteg volt. Nem oltattam be magam pusztán szedtem a vitaminom.
30/30 anonim válasza:
Az én véleményem, hogy annyi érv és ellen érv van, hogy nem lehet kiigazodni köztük. Van amelyik orvos tanácsolja, van amelyik nem. Azt hogy milyen szövődményei lehetnek talán sosem tudjuk meg. Annyi hatás éri az embert, hogy ember legyen a talpán aki bebizonyítja.
Szóval lehet veszekedni, de szerintem tök fölösleges. Mindenki döntse el maga, vagy kérdezzen meg olyat akiben meg bízik, ad a véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!