Egy anyukának miért lenne kötelező főzni? Komolyan űrlény lennék ezért?
Már az oldalon is láttam, hogyha kiderült, az anyuka nem főz, akkor az mekkora "szégyen", mert mégis mit lát így a gyerek otthon...
Nem arról van szó, hogy nem tudok sütni, főzni, mert megy, de a picik óta sem időm, sem kedvem nincs hozzá.
Van 2 fiunk (4 és 2,5 évesek) és egy 4 hónapos kislányunk.
Én őszintén irigylem, aki nagyon jól tud főzni. Én 40 vagyok, kb. 30 féle étel, amit meg tudok főzni. Sütni talán 10 félét.
3 gyerekünk van. Hét közben menzán eszik ebédet mindenki, mi is hozatjuk. Hétvégén mindig főzök. Őszintén bevallom, sokkal jobban szereti az egész család az én főztömet.
Én idáig főztem 2 naponta, most nem mert napi min 6 órás fekvésre ítéltek, masodik gyerkocot varjuk, es dolgozom is itthonrol.
Mindennap nem szeretem a rendelt vagy éttermi kaját, alig varom hogy megint "szabad" legyek ilyen terén, de nem szólok be masnak.
Van egy barátnőm, nincs meg gyerek, 45 nm kell egyelore rendbe tartania es max 4-ig dolgozik, megis takarítónő je van... Őszintén nem fer bele a fejembe a miert, de meg sose mondtam neki (es ez az elso hogy leírtam). Az o dolga 😊
Kedves 16-os! Maximálisan egyetértek veled!
Én tudtam főzni Mielőtt gyerekem lett, miota van meg mégjobban odateszem magam. Allergiás is sok Mindenre. Igy szeretek mindent magam késziteni neki. Imádja is a gyerek a főztömet. De nekem csak egy van. Igy Mindenre jut idő.
De akinek több van , nem csodálom ha rendel!
most nem azert de aki foz az itt mindnekepp le elsz pontozva?? akkor miert vartok toleranciat ha ugyanugy lepontozzatok ako fozni mer??
14es vagyok tok kulturaltan leirtam a velemenyem es abszolut elfogadom aki kajat rendel annak ellenere hogy en fozok....ezt le is irtam...erre jol le vagyok.pontozva...
Utolsó, ne húzd fel magad, mindenkit lepontoznak attól függetlenül, hogy hasznos és kulturált választ adott :)
Egyesek úgy gondolják, hogy a piros kezecskének dislike funkciója van és mások arra kíváncsiak, hogy ő mennyire nem ért egyet az adott válaszolóval...
általában hidegen hagy a lepontozás csak most, hogy épp a tolerancia hiányára irányul a kérdés, elgondolkodtatott, hogy vajon miért vár megértést az egyik oldal, amikor ők meg ugyanúgy ítélkeznek az fölött aki házias típus, ősasszony meg mi egyéb jelzőkkel illetik, holott van ilyen oldal, olyan oldal, mindkét oldalnak meg van az előnye, a hátránya.
Azt meg nem lehet elvitatni, hogy aki minden mellett még a háztartásra is időt tud szakítani az előtt le a kalappal.
Pl anyósom 10-kor áll este neki főzni az ebédet. Ő ilyen típus, neki elég ha éjfélkor lefekszik és 18.00-kor kel. Én ezt biztos nem bírnám, én inkább lefekszem 21.00-kor és jól kialszom magam. Ettől függetlenül minden tiszteletem hogy ilyen munkabírása van. És ezt nem lehet elvitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!