Megteheti ezt egy másik szülő?
Figyelt kérdés
Az oviban készült csoport képeket, amelyen az én gyerekem is szerepel felteheti a facebookra a beleegyezésem nélkül? Van hozzá joga?2016. febr. 10. 14:33
21/26 A kérdező kommentje:
Elvileg levette, de lehet csak letiltott. Azt is furcsának találom miért kell, ehez 24 óra, miközben volt ideje válaszolgatni nekem, ahelyet hogy egyből levette volna.
2016. febr. 11. 20:07
23/26 A kérdező kommentje:
Nem rendezvényen készült a kép. Nem lehetet ott a szülő. Ha ott volt, miért volt ott? Az Ovi mi alapján tesz külömbséget szülő és szülő között?
Miért személyeskedel?
Én nem csinálok a gyerekről fotot, ha más gyerek is rajta lenne. Én tiszteletben tartom az ő személyiségi jogait és ezt elvárom mástól is.
2016. febr. 11. 20:20
25/26 anonim válasza:
Nem ,én is szoktam fotozni,de szigoruan magán célbol nyilvánosan sehová nem töltök fel képet se magunkrol se másrol.
26/26 A kérdező kommentje:
Elvileg megoldodott. Én már nem láttom. Ha nem lesz folytatása a képek közzé tételének, akkor én se foglalkozok vele tovább.
2016. febr. 11. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!