Megteheti ezt egy másik szülő?
Csak nehogy letámadd az ovit, mert nagyon be is lehet égni. Ugyanis év elején alá kell írni egy csomó papírt, és én eddig minden intézményben kaptam olyat, hogy hozzájárulok, hogy a gyerekről készült fotókat megjelenítsék nyilvánosan.
Nekem is felcseszték az agyam még a bölcsiben ezzel, aztán kiderült, hogy én írtam alá.
Szóval csak óvatosan, valószínű, hogy már bele is egyeztél.
Utolsó vagyok. Bocsánat, nem olvastam figyelmesen.
Másik szülőnek természetesen nincs joga kitenni, én szólnék neki, hogy vegye le.
Szerintem ez az egész vicc, hogy ilyenen kell problémázni.. Sok a beteg ember... És majd valószínű a kislányodra fogja kiverni otthon.. Persze, előfordulhat, de én úgy vagyok vele, hogy amiről nem tud az ember az nem is fáj. Ez persze elég durván hangozhat, mert természetesen én is ilyen okoknál fogva nem osztok meg alapvetően képet a gyerekemről..általában egy zárt csoportban osztunk meg néha-néha egy képet és ennyi. Illetve egy kép van kint "nyilvánosan", ami annyira nyilvános, hogy csak az én ismerőseim láthatják.
Valószínű igen, sok beteg ember van, aki esténként ugyanúgy az én képemre veri ki, de továbbra sem látom a problémád abban, hogy a gyereketek látszik egy bölcsis csoportképen egy másik anyuka oldalán.
Paranoia.
Persze, ez rendben van. A kérdező megkérte a másikat, és ezt tiszteletben kell tartani, mert egyébként sem lett volna joga kitenni a beleegyezésetek nélkül.
Ugyanakkor én meg se kérném a másikat, hacsak nem olyan kép. (meztelen, pancsolós például)
1; Ovoda nagy csoport.
2;Nekem elsősorban az a problêmám ezzel, hogy számunkra egy vadidegen ember, hogy jön ahoz, hogy a gyermekemről feltesz képet a megkérdezésünk nélkül. Teljen függetlenül attól mi van rajta. Nem vagyunk közszereplők.
3;Ezt a képet van olyan szülő, aki nem is látta és nem is tudott róla, hogy létezik, miközben ennek az anyukának az ismerősei bármikor megnézhették. Ez ügyben van pár kérdésem az ovoda felé is.Kíváncsi vagyok még milyen képek készültek a lányomról, amiről nem tudok. És mi alapján szelektál az ovi, hogy kinek milyen képet ad ki, mert állításuk szerint tőlük nem kerülhetett ki. Vannak itt még homályos dolgok.
Te nem vagy normális.... Az egyik rendezvényen ott volt egy szülő és lefényképezte a csoportot "saját célokra". Az óvodát nem kell kérdőre vonni, mert lehet semmi közük az egészhez. Tényleg kibszott homályos a dolog..
Nem vagytok közszereplők, de még mindig egy kibszott képről van szó. Az meg tök lényegtelen, hogy kiscsoport, nagycsoport, gimnázium.
Isten mentsen az ilyen ismerőstől, mint te vagy. És mielőtt nekem esel, én sem tennék ki más gyerekéről képet, de nem is csapnék ekkora patáliát egy ilyen piti ügy miatt.
Látták az ismerősei..hűha.. a képről meg nem tudott minden szülő. Felvilágosítalak..nem is fog.
Vagy te beszámolsz minden egyes képről a szülőknek, ha véletlenül látszik a gyerekének a bal kisujja az általad készített képen? (Függetlenül attól, hogy felhasználod e bárhol..) Erősen kétlem.
Hűtsd le magad, mert nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!