Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ha egy 8-9 éves...

Szerintetek ha egy 8-9 éves bepisil akkor hamar túlteszi magát rajta vagy kudarcnak és szégyennek fogja fel beleégődik a gyerekbe és akár évek után is bánthatja?

Figyelt kérdés

2016. febr. 6. 12:47
1 2
 11/11 MagdiNagyi válasza:
Szerintem az ilyen "balesetet" nagyon nehéz feldolgozni, akármi is volt az okozó. :-( Én kb. 10 éves voltam. Beteg voltam, lázas, aludtam, és azt álmodtam, hogy nagyon kell pisilnem, de nem probléma, mert egy hajó lépcsőjén ülök, fürdőruhában, és úgyis a vízbe megy... Hát.. amikor már megtörtént a baj, akkor ugye felébredtem, és tudatosult, hogy nem a hajón vagyok.. :-( Hosszú ideig, meg sem mertem mozdulni, sem megszólalni. Persze az Anyukám látta, hogy valami baj lehet, akkor mondtam, mi történt és sírtam is. Ő azt mondta: nem baj, mindenkivel előfordulhat ilyen "baleset" Nem bántott, nem szidott, inkább vigasztalt. .. mégis.. Valamilyen szinten azóta is gyötör a dolog, mert, lefekvés előtt, otthonról indulás előtt, ha több idő telt el, mint 5 perc a pisilés óta, tuti, hogy újból megyek.. biztos, ami biztos... Szóval nem viselt meg, de mégis.. !!!.
2016. dec. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!