Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az szégyennek számít hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szégyennek számít hogyha valakinek ki van szívva a nyaka?

Figyelt kérdés
Sürgős lenne

2014. febr. 5. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szegyen, csak idetlen. Majd elmulik.
2014. febr. 5. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Sűrgös lenne kiszívni?

Hát, ha gondolod, gyere...

Amúgy munkahelyeken, iskolában szólnak, hogy látják, és biztos cukkolni fognak, hogy talán valami dugasz volt az este...

De szerintem ez is egy jó aktud velejárója, mint a nyalás.

Szóval ki hogy fogja fel.

De az átlag szégyenli ha van neki ilyen.

Bezzeg amikor csinálja, akkor élvezi...

2014. febr. 5. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
De ez mindenféle képpen a szexet jelképezi?
2014. febr. 5. 20:13
 4/8 tevetke ***** válasza:

Hát elég béna... meg ha középsulis vagy akkor meg is szólnak érte simán, meg a tanároknak is meg lesz a véleményük.

Nekem volt olyan, hogy új munkahelyen kiszívott nyakkal kellett kezdenem, lekentem ilyen korrektoros cuccal, aztán annyi...

Mondjuk ez nyáron volt, neccesebb. Neked jobb a helyzeted, ilyenkor nem néz ki hülyén, ha garbó van rajtad...

2014. febr. 5. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, csak gusztustalan, és gyerekes.
2014. febr. 5. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

5ös, persze, az anál is gusztustalannak hangzik, mégis jól esik...

ha adsz mások véleményére, akkor oda csinálsz és csináltatsz magadra, ahol nem látja senki(pl mell-belső comb, stb.).

2014. febr. 5. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem gáz szerintem. Én egyszer így mentem be fősulira és senki nem szólt be. 22/L
2014. febr. 5. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyértelművé teszi, hogy az illető a napokban szexuális aktusban vett részt. Ha normális kapcsolatban van, s ezt mindenki tudja, segáz. Különben viszont talán. De elég rá egy sál.
2014. febr. 6. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!