Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek ilyen érzése? (lent)

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha semleges lenne számomra a barátnőm, de amikor belegondolok, hogy mi lenne ha szakítanánk és nem lenne velem, rögtön érzem, hogy hiányozna és kell nekem.
2014. jan. 30. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen és el is hagytam. Tegyük hozzá, hogy elég idegesítő lány volt és ez sokat közrejátszott abban, hogy elhagyjam. 3 hétig bírtam nélküle, aztán visszamentem hozzá. Rá 1 évre ő megcsalt engem és már nem vagyunk együtt.
2014. jan. 30. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt szerencsére nincs ilyen tényező, nem idegesítő és semmiféle gond nincs vele. Egyszerűen csak jött ez az érzés, pedig szép és vonzó nő.
2014. jan. 30. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:

"szép és vonzó nő" elég baj, ha ez a legnagyobb érv mellette.

Nekem is volt ilyen a volt pasimmal, kb már a 3. hónaptól kezdve...utána még 4 évig voltam vele, mert az volt bennem, hogy "szeretem...vagy nem? DE! Nem akarok szakítani" pedig kellett volna...

22L

2014. jan. 30. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: ezt akár én is írhattam volna. Majdnem szóról szóra stimmel...
2014. febr. 3. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Most mit mondjak. Érzek is iránta, szeretek vele lenni, csak néha ez a hülye érzés jön elő...
2014. febr. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!