Mit tegyek? Páromat korházban van a 38 hétes terhes. Én dolgoznák, de nem tudom kire hagyni a 21 honapos gyerekemet.
Te jó ég! Hát milyen nagyi az ilyen, 32 kilométert nem tud megtenni, hogy elmenjen az unokára vigyázni!
*irónia off*
Fordítsuk csak meg!
Te jó ég! Milyen apa az ilyen! Arra nem képes, hogy levigye a munkaképes korú nagyihoz a gyereket, ha már ő arra képtelen, hogy vigyázzon rá! Minek neked második?
édesanyám is három gyereket nevelt fel, de nem hagyom vele az unokámat 2 hétre, mert fogalma sincs hogy működik a légzésfigyelő, hogy mi a hozzátáplálás terén a mai trend, hogy hogyan sterilizál a mikró, hogy hogyan szeretem a cumisüvegeket elmosni, hogy hogyan kell a tápszert bekeverni hogy mi a teendő ha a gyerek fulldoklik vagy hogy kell a babakocsit megdönteni ha épp üvölt benne a gyerek mert nem jó neki vízszintesen.
persze a Te gyermeked már nagyobb. na de most akkor győzködni akarsz?? ha ilyen nyugodtan rá bíznád akkor miért nem teszed?? tényleg írd már le hogy mi a gond mert segítséget vársz mi meg találgathatunk..
Én csak azt nem értem, hogy ezeket a köröket miért nem futottátok már le fejben réges régen? 38 hetesen már simán lehet szülni, ez nem meglepetés helyzet szerintem...
Ha nem tudsz szabira menni, akkor kénytelen leszel elvinni a nagyinak. Tarts neki egy gyorstalpalót, hogy mit hogyan szoktatok csinálni a kicsivel otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!