Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor hagyta el kisgyereked a...

Mikor hagyta el kisgyereked a délutáni alvását?

Figyelt kérdés
lányom 27 hónapos. Mostanában nem akar délután aludni. Este kb 9- reggel fél 8 8 ig alszik. Nem korai ez? Párszor előfordult hogy én nem tudtam a kicsitől elaltatni mert pont akkor kelt fel amikor altattam volna a nagyot. Nem korai ez hogy ilyenkor elhagyja? Azt mondja nem álmos.
2016. febr. 5. 07:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kb. 2,5 éves kora óta nem alszik se itthon, se máshol. Akkor még bölcsibe járt, heti 1x talán aludt. Most középsős, egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludt az oviban.

Most derült ki, hogy epilepsziás, kellene neki a délutáni alvás. A dokinő szerint 12 órát kellene aludnia összesen naponta. Na nála a maximum 10-11 ora.

2016. febr. 5. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb 4 éves korától otthon sosem aludt a lányom, és 5 éves korától az oviban is csak ritkán. 9-kor fekszik, 7 körül kel, és ez elég neki.
2016. febr. 5. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!