Masfel- ketev koruli kisgyereked mennyire igenyli a csendet a delutani alvasnal?
Az enyem nagyon.. Sajnos! Ilyenkor megall az elet, semmit nem tudok tole csinalni, pedig lenne mit.
Ha megis valami dolgom van, akkor a ketoras alvas lerovidul 30-40perce. Most 19honapos egyebkent, komoly logisztikat igenyel hogy a 4honapos occsevel egyszerre aludjanak delutan.
Erdekes, de az esti alvassal nincs problema -egyenlore meg..
18 hónapos a lányom, de mellette aztán néha ágyút is durranthatnék, akkor se érdekelné.
Mondjuk ő hozzászokott ahhoz, hogy zaj van. Amikor hazajöttünk a kórházból, akkor kezdték a mi oldalunkon a panelprogramot. Fúrtak 2 héten keresztül éjjel-nappal.
Először azt hittem, hogy sosem fog aludni, de a monoton zaj úgy elaltatta, hogy egy percig se volt problémám.
Amikor pedig a mi szintünk következett, akkor betettem a babakocsiba és elmentem vele sétálni.
Ha megszületik a tesó, akkor se lesz nagy probléma. Külön szobájuk van. Ráadásul a lányom megy bölcsibe szeptembertől, így nem itthon fog aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!