Januártól ovis lesz a fiam. Itthon normális szabadidő naciban és használtan vett (de jó állapotú) pólókban van, persze van új holmija is.
Oviba szép új ruhákat adtok rá vagy használtabbat is?
Azért kérdezem mert most kezdek el bevásárolni neki, hogy januárra lassan meglegyen minden és nem tudom hogy megvegyem-e az új nacikat-pólókat (h&m, f&f) vagy inkább keressek szép állapotú használtakat a vaterán.
Oviba új ruhákba megy, tehát ami nem használt, vagy ha kaptunk is valahonnan, mert olyan is van, akkor abból kiválasztom azt, amin abszolút nem látszik a használat. Tehát szép és jó állapotú, nagy részében új ruhákban jár, de nincs gond, ha nem teljesen újak, a lényeg, hogy tiszta legyen és normális.:)
2015. szept. 26. 10:21
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Használtban én is egyértelműen a szépeket, nem foltos-szakadt-kinyúlt holmikat veszem meg.
2015. szept. 26. 10:25
3/13 anonim válasza:
én is újban viszem. sok ruhát örököl, de azok nem olyan újszerűek már.
2015. szept. 26. 10:29
4/13 anonim válasza:
Nálunk is most kezdte az ovit. Új ruhákat adok rá, ami már göbösebb az jó itthon hemperegni. Disney és Scamp márkákból válogattam, mert ezek valamennyire még bírják a napi strapát és mosást. Én szeretem, ha egy gyerek tiszta és ápolt és nem kinyúlt, sokkal nagyobb ruhákban jár.
2015. szept. 26. 10:32
5/13 anonim válasza:
a használt nem feltétlen jelent kinyultat.nálunk most lesz teso,és a fiam ruháit eltettem neki,amin nem látszik h használva volt,és abban én simán viszem oviba.
Sajnálnék egy vadiujat hogy leegye kimoshatatlanul foltos legyen,meg ha belegondolsz,veszel most neki egy uj polot,januárra az is "használt" lesz,most akkor azt nem adnád rá?
persze mindig veszek ujakat,és nem az otthoni játszosban viszem oviba,van azért átmenet szerintem.
2015. szept. 26. 10:50
6/13 anonim válasza:
Az is más ha ti használtátok és az is ha mástól jön használtam. Nem mindenki vigyáz rá a mosásnál sem. Pesze nem baj az ha használva volt, hisz előbb-utóbb az lesz, csak nem mindegy hogy milyen állapotba kerül.
2015. szept. 26. 11:00
7/13 anonim válasza:
Általában újat adtam rá, de volt hogy sikerült olyan használt ruhákat vennem akár bizományiban, akár neten, amiken abszolút nem látszott a használat. Ezeket simán ráadtam. Olcsón meg tudtam venni és ha belegondolok hány nadrágot, pólót tett tönkre mindenféle pecséttel, festék folttal, elég nehéz is lett volna mindig ujjal pótolni. A lényeg nálam hogy tiszta, foltmentes, nem fakó, nem szakadt hanem igényes ruhában menjen.
2015. szept. 26. 11:08
8/13 anonim válasza:
olyat amit nem sajnálok másnap kidobni ha pl temperával összekeni :-D
vagy kilyukassza az udvaron...
szal én a használt de szép állapotúra szavazok benti ruhának vagy udvarinak
nem divatbemutatóra megy a gyerek az oviban, hanem "dolgozni" :-D
ha minden ruhából újat vettem volna nekik akkor már egy ház árát elvásároltam volna a gyerekekre :-D
szal nagyon sokat el fog használni bent, és kell a csere is bentre, gondold át h megéri e hetente pl 2 pólót 2 nacit/szoknyát/legginset/harisnyát stb... megvenni neki csak h újba menjen ?
persze lehet neki újat venni és kell is de komplett új ruhatár mert oviba megy ?
am használt ruha is lehet szép és jó állapotú nem csak felmosórongy minöségű :-D
2015. szept. 26. 11:46
9/13 anonim válasza:
Én sosem a legszebb ruháikban viszem őket. Persze lukas, kinyúlt, foltos ruhában nem mennek, de használtban igen. Az udvaron benne hempereg, a csoportban benne fest, leeszi, összemaszatolja. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy könnyen tudja egyedül le-fel venni, az oviban egyedül kell öltözködniük.
2015. szept. 26. 11:51
10/13 anonim válasza:
Én rá adom a használt cuccokat is. Kapunk uncsitesoktol. És a bölcsiböl tanulva,nem feltétlen kell a legszebb ruhát rá adni az udvaron homokozni. Láttam olyan kislányt aki nem játszott a többiekkel Nehogy anyától kikapjin mert összekoszolta a szép nadrágját! Kintinek tökéletes a használt de tiszta nem szakadt nadrág is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!