Agyrázkódás tünetei azonnal jelentkeznek vagy órákkal később is lehet még baj?
19 hónapos kisfiam lefordult hassal a kanapéról a szőnyegre.a keze alatta volt de beütötte a fejét
Nagyon sírt ,nem látszik rajta semmi.kedve jó volt utána,evett,ivott.most alszik.ha lenne agyrázkódása lennének tünetei vagy még később is előjöhetnek?
mondjuk egy agyrázkódáshoz kicsit több kell mint 50 centiről hasra esni ;)
vannak tünetek amik azonnal jelentkeznek, pl. az ájulás, de 48 órán belül bármikor előjöhet.
nekem autóbalesetem volt csütörtökön délután, nem lett nagy bajom csak a nyakam és a fejem fájt kicsit. péntek éjjel kórházba kerültem, többek között agyrázkódás miatt :) szóval tényleg 48 órán belül bármikor, de tényleg ahhoz eléggé be kell küldeni a fejét ;)
Általában 48, de van ahol 72 órás megfigyelést mondanak.
Ha hasra esett akkor egyéb sérülései is keletkezhettek. Én a helyedben elvinném a gyerekorvoshoz hogy nézzen rá.Mi is így jártunk nemrég a 2 évesemmel, a doktornőnk elküldte hasi uh-ra, hogy nem sérült-e az eséstől a lépe vagy a mája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!