Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hányszor mentetek 3 év alatti...

Hányszor mentetek 3 év alatti gyermeketekkel esés, leesés, stb. miatt ügyeletre? Mi történt? Lett valami komolyabb baj (törés, agyrázkódás)? Mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
2,5 éves nagy fiunk, eddig egyszer rohantunk az ügyeletre.Apa véletlen becsípte az ujját a babakocsi vázába szétnyitáskor...hála Istennek nem lett nagy baj, "csak" leesett a körme.De nagyon hősiesen viselte, az orvosok inkább engem nyugtattak...sőt a fiam is:D
2013. máj. 5. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére egyszer se. (kopkopkop)
2013. máj. 5. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer sem! (én is lekopogom)
2013. máj. 5. 15:01
 4/10 Jégtánc ***** válasza:
Egyszer sem
2013. máj. 5. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Egyszer majdnem mentunk. Tata vigyazott ra, felultette 15 honaposan a lanyomat a korulbelul 90cm magas konyhapultra, es leesett a lanyom a konyhakore allal erkezve. Nagyon picit felrepedt az alla alatt, verzett is, mennyire, azt nem tudom, mert mire hazaertem, felig feltakaritotta apukam a nyomokat. A lany zavart volt, sirt, szerencsere egyeb jel nem mutatkozott az agyraszkodasra. Ha picit is rosszabb lett volna a szitu (lazas lett volna, rosszabbul reagalt volna)rogton megyunk, igy is hataron voltam nagyon. Azonkivul parszor odacsuktam az ujjat mar ajtoba, de egyik sem tunt olyan komolynak, egybol meg tudta mozgatni az ujjait.
2013. máj. 5. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi egyszer mentünk fogorvoshoz, mert mászás közben befejelte a padlót és a kis foga visszacsúszott. Nagyon megijedtem, mivel ömlött a vér megállíthatatlanul. A következő 2 ilyennél már higgadt maradt és jól kezeltem a szitut. Szörnyű volt látni, ahogyan vérzik, de már edződtem. A foga azóta is ép és egészséges.
2013. máj. 5. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:

szerencsére anyósom ápolónő, így első körben ha nem olyan nagy a baj akkor hozzá megyünk :)

volt olyan, hogy felült egy padra, le is bukfencezett róla azzal a lendülettel, betonra persze, akkor mentünk anyóshoz.

vagy mikor ugrált az ágyon, valahogy rosszul lépett és már az íróasztal sarkában volt a feje, akkor is anyóshoz rohantam, hogy vigyem-e összevarratni.

ügyeletre 3x mentünk eddig, egyszer belelépett valamibe 2,5 évesen és lila csík volt a lábán, másodszorra, azon a héten amúgy, magára rántott egy nagyobb tárgyat, azért mentünk, de szerencsére abból nem lett baj.

harmadszorra meg tényleg nagy volt a baj, kórházban is volt egy hétig, de az nem baleset miatt hanem egy betegség szövődménye volt :(

2013. máj. 5. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsivel több, mint 2 év alatt kétszer voltunk, de nem volt semmi baj. Sem törés, sem agyrázkódás. Mindkétszer megröntgenezték, első alkalommal uhval is megnézték.
2013. máj. 5. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Eddig egyszer (kopp-kopp). Rosszul ugrott le a kanapéról, kiment a lába. Baleseti, röntgen, de szerencsére "csak" húzódás volt. Pár nap alatt rendbe is jött neki.
2013. máj. 5. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi sokszor mentünk ügyeletre.

Volt,hogy egy héten háromszor.Már bérletünk volt a mentőkhöz.:)

Amikor pici volt bent volt a járókába és játszottak az apjával és a ínyét teljes erőből belevágta a járóka szélébe szét is repedt az ínye.Ömlött a vér szerencsére nem lett komolyabb baj.Még nem volt kint akkor foga.

Sokszor esett fejre meg a szekrény és a ágy közé.Mikor kinőtt ez első két foga azzal is többször gond volt.Betonon is esett arcra letört a fogából akkor is kórház.Meg sem tudom számolni már hányszor voltunk az ügyeleten.Ami komolyabb volt az betegség volt.De akkor kórházba is maradtunk.Hasmenés,hányás,kiszáradás.

2013. máj. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!