Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha érkezik a kistesó, a...

Ha érkezik a kistesó, a nagyot hogyan készíted fel arra, hogy esetleg napokra kórházban leszel és nem találkozhattok, csak percekre?

Figyelt kérdés
A nagy 3 lesz, minden percet szinte együtt töltünk. Meg fogja érteni, mikor nem velem lesz? Szoktatni kell pl. jobban a nagyinál alvásra, akivel egyébként hetente találkozik, meg hogy más fürdeti, altatja, sétáltatja....?
2010. márc. 28. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szoktatni kell rá, meg mondogatni, hogy anyu egy kis időt most nem lesz vele meg majd más vigyáz rá, de anyu vissza fog jönni.

Ne érje váratlanul a dolog, mert rosszul is elsülhet.

2010. márc. 28. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Még sosem aludt máshol. Hozzá kell látnom, minél hamarabb.
2010. márc. 28. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a máshol alváshoz szoktasd.

amúgy simán el lehet magyarázni neki, megérti. az enyém 3 volt, megértette, semmi gond nem volt.

Bemegyek a kórházba, ott a dokibácsi és a szülész néni segít, hogy megszülessen a testvéred, kicsit ott kell maradni, hogy mindenki egészséges-e, de meglátogathatsz minket, aztán jövünk majd haza pár nap múlva, stb.

2010. márc. 28. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom 22 hónapos volt, mikor a fiam született és ő sem töltött távol tőlem egy percet sem előtte. Én nagyon sokat beszéltem neki arról, hogy pár napig majd kórházban leszek és addig a mamával, apával lesznek itthon.

Nálunk nem volt különösebb gond, de a férjem naponta kétszer behozta a kórházba hozzám 1-1 órára. Ilyenkor megmutattam neki a tesót, akit megsimogatott, beszélt hozzá stb. Az utolsó napon sírta csak el magát, hogy mikor megyek már haza hozzá, de másnap reggel már mentünk és ő is jött értünk a férjemmel. Otthon pedig mindenbe bevontam az első perctől, így később sem volt gond.

Inkább nekem volt rossz, hogy nincs velem.

2010. márc. 29. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!