Itt csak lakotelepen lako anyukak irnak? Akik el tudnak menni a gyerekkel de/du jatszoterezni, mert ott van egy kopesre, de mi van azokkal a gyerkocokkel akik tanyan laknak, tobb kmre a varostol/falutol?
Falunk lakunk, családi ház, van játszótér mégsem járunk el oda. Ha el is megyünk akkor max 15 percre köti le a fiamat, az udvarban viszont 2 órát is kint van úgy hogy folyamatosan kitud valamit találni magának.
Én nem is vagyok az a fajta aki egész nap az utcán sétálgasson meg játszótereket kutasson fel, örülök hogy itt az udvar és bármikor ki lehet menni és nagyon sok mindent lehet csinálni. Szerintem a tanya maga lehet a világ legjobb játszótere a gyerekeknek, főleg ha még állatok is vannak és gépek.
Tanyán lakunk,családi házban.
Igen,messzire van a játszótér,de busszal vagy autóval bármikor mehetnénk akár egy nap kétszer is.Viszont van itthon játszótér,az tökéletesen elég.Körbekerített udvarunk van,van egy kis kutya is meg 2 macska,teljesen jól elvan velük a gyerkőc.A családi napköziben úgyis játszik eleget másokkal,itthon meg mi játszunk vele,hintázunk stb.Ezenkívül néha játszóházba megyünk.
Attól,hogy a várostól pár km-re lakunk,nincs elszigetelve :-)
No meg ott vannak a külvárosi részek,ahonnan ugyanilyen távolság a város és ott sincs játszótér.Ők is bemennek a városba (ugyanúgy mint mi,boltba,ovi/suli/munka).
Budán lakunk, kertes házban.
Nem megyünk mindennap játszóterezni, mert van itthon is 2 játszótér, csúszdával, hintákkal, mászókákkal, homokozóval, plusz nyáron itt a medence is. Több kisgyerekes, kisbabás barátnőm van, ők is gyakran jönnek, vagy mi megyünk hozzájuk, esetleg sétálni, játszóterezni, játszóházazni, így ritkán múlik el nap nálunk gyerektársaság nélkül.
Ráadásul a fiam még csak 2 éves, szóval ha megyünk valahová, még nagyon kell rá figyeljek, igazi kis rosszcsont.
11-es vagyok.
Igen, egyébként az udvarban tényleg az a jó hogy ki lehet engedni a gyereket miközben az ember mást is tud csinálni. Az én fiam lassan 3 éves, tavaly nyáron már simán kiengedtem egyedül az udvarra úgy hogy 10 percenként ránéztem, közben főztem, teregettem stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!