Hogyan zajlik le a szobatisztává válás?
Szia.Igen, normális. Hát igen, ez az az időszak, mikor még ne várj el sokat. Kislányom is ennyi idősen ültettem először bilire, mert láttam rajta hogy hajlik a dologra. Ha már egyszer szólt, ügyes baba, és innen látszik, hogy érdemes "gyakorolni". Gyakran kell kérdezgetni, leültetni, megdicsérni, ha sikerül beletenni a produktumot a bilibe, és picit-de csak tényleg picit-megróni ha becsurizik, mondjuk így: juj ez nagyon csúnya dolog, legközelebb szólj ha pisilni/kakilni kell. Nálunk meg kellett dolgozni a szobatisztaságért, mástól viszont hallottam, hogy egyik napról a másikra bilire pattant a gyerek és már többé nem is volt probléma. :)
És ne csüggedj, ha napokig hetekig, sőt hónapokig történnek "balesetek", sőt mikor már 100%-osan szobatiszta, akkor is becsurranthat, ha elmerül egy játékban vagy egy mesében. Légy türelmes és próbálkozz tovább. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!