Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni mikor látom...

Mit lehet tenni mikor látom az utcán, h ordít, rángatja a gyerekét valaki?

Figyelt kérdés
Mélységesen felháborít ha ilyet látok! Ma is vot egy szitu, "anyuka" ordított, majd meg nem ütötte a 2-3 éves forma gyermeket.Az a rémült arca a kisfiúnak!Sírni tudnék!Ilyen idegbeteg, alkalmatlan ember miért szülhet gyereket?Miért van hozzá "joga"??Annak a gyereknek is joga van normálisan felnőni.Mit tehettek én?Védőnőnek szólni?
2010. márc. 27. 14:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Velem épp ma reggel történt ilyen, a kisfiamat majdnem elütötte egy autó, mert elengedtem a kezét kutyasétáltatás közben hogy a kutyám után összeszedjem a kakit. De ez már a sokadszori volt a héten, és másképp nem értette meg, rácsaptam kettőt pelusos popijára. Inkább, minthogy elüsse az autó és a karjaimban haljon meg! És igen a kislányomra is ráordítottam, mikor kapaszkodás nélkül akart táncikálni a mászóka tetején, hogy "Viola kapaszkodj már!!!!" Ha nem ordítok rá hogy észrevegye végre magát, leesik és betörik a feje.

Barátnőm két lány olyan mint két kis tulok, kikészült tőlük az anyjuk, mert ő nem hajlandó felemelni sem a hangját, csak nyávog nekik, ami szerintem sokszor nem használ. Sokszor nem ért a gyerek a szóból, és én sem rögtön ütök, hanem először szépen kérem, meg is magyarázom, mit miért és hogyan gondolom, hogy úgy kéne tennie, stb, aztán könyörgök. Ha nem használ a szép szó, kiabálok, majd puff a fenekére. Nincs ebben semmi rossz. Utálom, mikor minősítenek ha ilyen szituációt látnak az utcán. Hiszen nem hülyére verte az anyja.Sajnos vannak olyan rossz gyerekek, akik úgy kikészítik az anyjukat, hogy estére bizony elfogy a türelem. Nem tudhatod, mi áll a háttérben. És mielőtt még megróna valaki, nem csak nevelés kérdése a rosszaság.

2010. márc. 28. 11:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak csatlakozni tudok.Nem tudhatod mi az oka.Mert a gyerek nagyon be tud hisztizni a legkissebb apróságon is és ha ezt pont az utcán teszi, nem hagyhatja ott az anyuka.Mondjuk nálam is szakadt már úgy el a cérna hogy ráütöttem a pópóra persze csak jelképesen, és igen a hangomat is fel szoktam emelni,mindamellett mindig megbeszélem a lányommal a dolgokat, de van olyan hogy az kevés.

Azt még hozzátenném ha te igy odajönnél az utcán hozzám hogy ezt talán nem kéne, én tuti elküldenélek a pi..ba hogy mi jogon szólsz te bele, foglalkozz inkább a saját gyerekeddel.

Ennyi nem kell túllihegni.

2010. márc. 28. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Így van az előttem szólók már leírtak mindent!
2010. márc. 28. 13:46
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Mi közöd van neked más gyerekéhez?Persze sajnálja az ember ha ilyet lát,na de azért beleszólni.Én biztos melegebb helyre küldenélek!!
2010. márc. 28. 13:48
 25/26 anonim ***** válasza:
65%

Már leírták az előttem szólók a lényeget!

Másrészt pedig nem a szocializmusban vagyunk, hogy feljelents valakit azért, hogy hogyan bánik a gyerekével. Akkor volt divat beleszólni mások magánügyeibe, meg feljelentgetni a másikat!

2010. márc. 28. 18:51
 26/26 A kérdező kommentje:
Ti nem olvastátok végig mit írtam a válaszok közben! Az utcára kifutós stb.helyzetek kapcsán teljesen érthető, egyetértek veletek, én is hasonlóképpen tennék.De itt nem erről volt szó! A kisfiú ment félelemmel az anyja mögött kicsivel, az végig üvöltözött a nagyvilágba, közben rángatta a gyereket, nem is biztos, h a gyerekkel volt a baja nem értitek??Hanem hogy rajta vezette le, szerintem meg is veri otthon.S ezt hosszan ahogy mentek az utcán, a kisfiú semmit nem csinált, de ha tet is volna valamit, akkor is nem hosszú percekig rángatom és üvöltök.Már máskor is láttam őket, akkor is ugyanez volt, kisfiú félve kullog, anyja üvölt, rángat, s sztem részeg is!
2010. márc. 30. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!