Meddig lehet kistestvér? Ki mikor, hogyan döntötte el hogy vállal?
Figyelt kérdés
40 leszek idén túl sok idő nincs már mielőbb szeretnék dönteni. Elviekben jó ha van egy testvér, gyakorlatban nem tudom.2016. jan. 13. 16:33
11/13 anonim válasza:
Én 41 vagyok, 6 éves a lányom. Nem akartunk még egy babát, pont amiatt amit te is írsz. A mindennapok munka és egy gyerek mellett igazi kihívást jelentenek, és mivel szeretem a munkám, nem vállalnám be, hogy csak otthon legyek, szenvednék tőle. Ráadásul anyagilag is nagyon ki lennénk számolva ha nem dolgoznék, nem tudnánk félretenni semmit. Ezen kívül, bár imádom a lányom, de nem vagyok egy ősanya típus, a kettő kicsivel járó hangzavar és veszekedések teljesen kikészítenének, néha már az is megterhelő ha olyan helyen vendégeskedünk ahol több kisgyerek van. Emiatt nem is vágytam igazán másikra, nekem nagyon jó, hogy csak őrá kell figyelni. Az is nagyon jó, hogy így nincs lelkifurdalásom, hogy az egyikkel több időt töltöttem, vagy az egyiket titokban jobban szeretem stb. A testvérkapcsolat jó dolog persze, de a környezetemben azt látom, hogy rengeteg felnőtt életében csupa viszály vagy akár negativitás forrása a testvér, szóval azt nem lehet garantálni, hogy később ők igazán jó társai lesznek egymásnak.
12/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem akartam. Párom rengetegszer mondja, emlegeti. És ő tényleg apa típus.
2016. jan. 14. 13:35
13/13 A kérdező kommentje:
A jövő mivel teljesen kiszámíthatatlan, nem lehet tudni mi lesz 2-3 év múlva. Egy biztos, két gyerekkel már kivitelezhetetlen lenne a reggeltől estig való munka-utazas, stb. Arról nem beszélve hogy így is ki van centizve a logisztika
2016. jan. 14. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!