Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más hogy oldja meg, hogy ne...

Más hogy oldja meg, hogy ne vesszen el a cumi?

Figyelt kérdés
Kisfiam nagy cumis, sajnos egész nap a szájában lógna. Akárhova megy, csak úgy spontán kiköpi, aztán rajtunk keresi. Elegem van már, hogy naponta 10x keresnem kell. Próbáltam már cumiláncot is, de nem volt tartós. Leszokni nem hajlandó. Mit tanácsoltok, mit tegyek?
2016. jan. 10. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hogy hogy nem volt tartós? :)
2016. jan. 10. 20:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy széttört a csiptető része.
2016. jan. 10. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Nos, akkor vagy minőségi cumilanc, vagy leszoktatas. A második lenne jobb
2016. jan. 10. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem irtad, h mennyi idos. Ha mar ket ev koruli, nyugodtan el lehet neki mondani, h o kopte ki, keresse meg o.

En biztos nem keresgetnem, naponta felturjatok a lakast a cumik miatt? Ha balhezna, megmondanam, h ne kopje ki, tegye le egy helyre, es ott megtalalja. Lehet venni/kesziteni, akar egyutt is egy kis dobozt, talat, akarmit, es megmutatni, h itt alszik a cumi, mikor nem a szajaban van. Hamar ra fog jonni, h ez jo dolog.

Kisebb gyerekkel is megprobalhatod, de nagyon regen volt pici a gyerekem, es mar nem emlekszem, h pl egy egy evest ra lehet-e venni.

2016. jan. 10. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Én anno DM-ban v. Rossmannbann vettem cumiláncot, teljesen jó volt.
2016. jan. 10. 20:39
 6/11 A kérdező kommentje:
2 éves, hiába kérdezzük hogy hova tette, ő csak balhézik. Ha mi tesszük le a szekrényre, akkor megy és egy idő után spontán kéri. Köszönöm az ötletet, ezt kipróbálom :)
2016. jan. 10. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Legyen több cumi.
2016. jan. 10. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
nekünk kb.6-7 cumink volt,ugyanolyan. Két évesen egyszer bevette a szájába és öklendezett (pedig előtte nagy cumis volt). Mondtam neki, hogy ha nem szereti már a cumit, dobja ki a kukába.Kidobta, azóta sem kereste, pedig titokban eltettem a többit, hátha szükség lesz rá.
2016. jan. 10. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
hat nem tudom nekem van egy NUKos meg egy MAMos cumi lanc de egyikkel sem volt soha semmi gond....en adnek neki még egy eselyt...
2016. jan. 10. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Van sok cumink (most épp 5), ha végleg eltűnnek veszünk még, én is unom, 2 évesem mikor keresi, és megkérdezem hol van, csak annyit mond, hofy elbújt. De már hajlandó velünk keresni. Lassan már mi is szoktatnánk le, mert nagyon unjuk.
2016. jan. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!