Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Ti mennyire engeditek...

Szülők! Ti mennyire engeditek lányos játékokkal játszani a fiatokat?

Figyelt kérdés
De azt is kérdezhettem volna, hogy a lányotokat mennyire engeditek a fiús játékokkal játszani?
2016. jan. 9. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A lányom még a fiam körmét is kifestette :). Ez már azért a határon van, de inkább ráhagyom. Az se jó ha nagyon tiltja az ember szerintem.
2016. jan. 9. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem szólok bele. Eleve nem teszek különbséget, szerintem nincs olyan, hogy "lányos" meg "fiús" játék, még ha a gyártók szeretnék is megszabni, hogy ki mivel játsszon. Vannak játékok, amik esetleg a lányok vagy a fiúk körében népszerűbbek, de ez nem jelenti azt, hogy csak ők játszhatnak vele.

Fiam van, pici korában imádott például főzőcskézőset játszani, volt, aki szerint ez is lányos játék. Hogy miért, azt nem tudom... Most már nagy, nyolc éves, és most is szeret főzni, vagyis segíteni benne. Hámoz, aprít, mér, kikever, stb. Ettől még fiús fiú kimondottan.

2016. jan. 10. 19:37
 13/13 A kérdező kommentje:
# 11/12 A körömfestést a fiad akarta vagy a lányod?
2016. jan. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!