Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év körüli kisfiúnak engedite...

3 év körüli kisfiúnak engeditek, hogy lányos játékokkal játsszon?

Figyelt kérdés
Gondolok itt babára, babakocsi tologatásra, stb.
2014. júl. 14. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azt is meg kell ismernie, ez természetes érdeklődés és kíváncsiság. Ettől még nem lesz "homár" egy gyerekből.
2014. júl. 14. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy engedem, ahogy főzni is szokott, és a lányom is autózik, meg szerel.
2014. júl. 14. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Miért ne? Semmi baja nem lesz tőle. Ha attól félsz, hogy ettől lenne homoszexuális, akkor már elkéstél. Az már sokkal korábban eldőlt, mivel genetika. Adhatsz akármennyi babát a kezébe, melegre nevelni valakit nem lehet.
2014. júl. 14. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, van gyöngyfűző készlete, remekül fejleszti a finommotorikát, és vettem neki alap főző, teázó készletet is.

A lányok is fociznak, autóznak, szerintem ez így van jól.

2014. júl. 14. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy engedem. Van egy nővére, ebből kifolyólag elég sok lányos játék van itthon. Szoktak együtt babakocsit tologatni, szokott babázni, az összes Monster High barbi nevét tudja (de azokkal nem játszhat, nem engedi a lányom :)) Ezeken kívül amúgy a könyvek, kirakó és állatok érdeklik leginkább. Kisautókkal soha nem játszik, de azért az is van otthon egy pár darab, amit örököltünk. Ezek akkor jók, mikor a barátnőm átjön a 3 éves lányával, mert ő meg motorokért, autókért él-hal, és így tud nálunk mivel játszani. :)
2014. júl. 14. 11:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Én is szoktam engedni. Van egy nővére, akinek itthon vannak ugyebár a játékai, persze, hogy nem veszem ki a kezéből. Ráadásul az apja ugyanúgy pelenkázta, ringatta, szóval szerintem természetes neki ez a minta.

Azért kérdeztem, mert a játszóházban a babaszobában játszottunk, tény, hogy ott ő volt egyedül fiú, és kitolta a babakocsit. Egy apuka nagyjából ölni tudott volna a szemével, amikor a fiam elment a babakocsival az ő fia mellett, valamit morgott is az orra alatt. Nagyon rosszul esett, de nem érzem, hogy magyarázkodnom kellett volna.

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 14. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam szeretett főzőset játszani, de amikor ovis volt mindig elküldték a játékkonyhától, mert fiú. Ezt a mai napig nem értem, hogy mire volt jó.
2014. júl. 14. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze.

A bunkókkal meg ne törődj.

2014. júl. 14. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
2 és fél éves kisfiam most kapott játék edényeket és vágható gyümölcsöket, mert úgy vettem észre, hogy a sok autót most egy kicsit megunta és újítani akartam. Imádja, azóta nagyon sokat játszik vele. Majd megunja ezt is és játszik újra fiús játékkal.
2014. júl. 14. 13:39
 10/11 A kérdező kommentje:
A főzés az szerintem uniszex, de tényleg nincs rendben a baba?
2014. júl. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!