2 éves kisfiad milyen játékokkal játszik szívesen mi a kedvence?
lego duplo
formabedobó
pakolás bárhonnan bármit bárhová
legozik, pakol-rámol, most főleg a fazekaimat, és motorozik egész nap a lakásban.
mikor kicsit nyugodtabb- alvás előtti állapotban van, akkor nagyon szeret könyveket lapozgatni, de általában egy-egy könyv mindig van mellette.
Lego az jó ötlet, de oda kell figyelni, hogy nehogy lenyelje vagy (mint a barátném kisfia) feldugta az orrába.. Én inkább nagyobb építőkockákat vettem a kisfiamnak, majd ha nagyobb lesz akkor jöhet a lego.
Ezekért a zenélős képes könyvecskékért odavannak a gyerekek. Én inkább kreatív és logikai játékok híve vagyok. Kisfiam nagyon szeret rajzolni.. de sajnos nem a papírra :D hanem a falra.. ezért fehér sima tapétát (vagy lehet fehér papírt is) celluxal felragasztottam a falra és oda firkanthat..
Építőkocka, apa telefonja, és könyvek. Minden mennyiségben! Elsősorban mondókás könyvek, és Bogyó és Babóca mesék.
Néha megengedjük, hogy a youtube-on Bogyót nézzen.
Mostanában viszont a mászás lett a mindene. Ablakba, székekre, szekrényekre. Ha ezekről sikerül lebeszélni, akkor az előzőekben említett játékok jönnek.
MÉg ugyan nincs 2 éves, de 3 hónap múlva már igen.
Szereti a kemény lapos könyveket nézegetni, oda teszi az ujjamat és megmondom mi van a képen.
Szereti a duplot, autókat, flakonokat, telefonokat, golyóvezető játékot, fa vonatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!