Rossz hatással lehet a kapcsolatunkra 6 éves fiammal, ha elsírom magam ha rondán beszél velem v. csúnyán viselkedik?
Figyelt kérdés
Persze nem arról van szó, hogy folyton elpityeredek, hanem arról, hogy van hogy már nem bírom cérnával ha v.miért dühöng és folyton engem hibáztat,csapkod és mindent mond rám mérgében és e miatt egy idő után kiborulok.2016. jan. 2. 12:42
11/13 anonim válasza:
Akkor valamit félreértettem. Nem megsértődésről olvastam, hanem kiborulásról (belefáradásról) a durvaságba.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 19:41-es válaszoló! Igen, arról van szó, hogy fél óra - 1 óra hiszti, szitkozódás, csapkolódás után, mikor úgy érzed, hogy a falnak beszélsz és nem használ semmi, egyszerűen kiborultam.
Nem hiszem, hogy ezt hisztinek kellene tartani a részemről (Kedves előtte válaszoló hozzászóló!)!
Természetesen nem bőgöm el magam minden szir-szar miatt, de igenis van, hogy elszakad a cérna.
Nem hinném, hogy jobb lenne ilyenkor pl. ütni - vágni a gyereket, hogy megtanulja ki a főnök. Nem vagyok ennek a híve. Nem hinném, hogy azzal olyan jó példát mutatnék.
2016. jan. 3. 16:24
13/13 anonim válasza:
Nem ütni-vágni kell ahhoz, hogy észrevegye, hogy te vagy a főnök. (Most a mellékelt kép miatt szerintem amúgy nem tr vagy az). Tessék ilyenkor hatàrozottan fellépni. Jó hogy màr a farok csóvàlja a kutyàt, azért mégiscsak egy 6 évesről beszélünk...Csapj az asztalra, vagy parancsold a szobàjàba, nind1, de az nem oké, ha a végén alulmaradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!