Mit vegyek 3 éves kisfiamnak születésnapjára így karácsony után?
"Mást is várna"
Te tudod, mit tanítasz meg a gyereknek már most, 3 évesen, de nem vagyok benne biztos, hogy egy háromévesnek kellene megmondania, mi legyen.
Van olyan gyereknek szóló előadás, verseny, stb amin direkt számítanak arra, hogy örökmozgókat kell lekötni...
Vagy karácsonykor kellett volna előre gondolkodni, nem minden vacakot odaadni neki, hanem visszatartani egy-két holmit, és odaadni karácsony után...
3. vagyok. Hát, nálunk a közös program bejött. Szerintem egy 3 éves már sokat bír. A bábszínházat még nem írom, azt tényleg nem minden gyerek bírja ki 3 évesen, de általában a gyerek programokon nem botránkoznak meg, ha elmászkál a gyerek vagy nyüzsög. Nálunk állandó szülinapi program a Tropicarium, mindegy hanyadszor. Zenés programok is szoktak lenni sokfelé, legfeljebb a sor szélére veszel jegyet. Nem voltatok vele még sehol?
3 évesen kapta az én fiam:
valamilyen ki nevet a végén, nekünk kisvakondos van, nem pöttyös dobókockája van, hanem minták alapján kell lépni. Nem bírt ki először 4 kört vele, de mindegy is, játszotok.
[link] ez sem klasszikus dobókockás játék, kb 5 perc alatt lejátszható
Tehát valami olyan társas, amit nem klasszikus számolós dobókockával kell játszani. Kirakó minden mennyiségben ment 3 évesen, 30-40 darabos.
Az nekem is fura, hogy kézzelfogható ajándékot vár szerinted. Én úgy vettem észre, hogy a 4., de inkább a 5. szülinap az, amikor már várják az ünneplést, tortát, barátokat, ajándékokat. Torta, héliumos lufi mindig kell :) (Jövőre meg tessék előbb gondolkozni, h ne mindent kapjon meg karácsonyra. Nekem is van itthon olyan játék, amit csak húsvétra fognak megkapni, mert már túlzásnak találtuk az ajándékmennyiséget. Mindenki 3-4 db-ot kap és kész. Ebből 1-2 könyv fejenként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!