Mit vehetnék anyukámnak születésnapjára? Bővebben
Figyelt kérdés
Már nagyon nincs ötletem, mit vegyek neki. Tavaly pl. vettem neki parfümöt vettem neki, meg testápolót, a testápolókat szereti és használja, de pl a parfüm nem fogyott el azóta se. Főzni, sütni szeret, de vettem neki szép konyharuhát és azt nem használja. Nem akarok neki felesleges dolgot venni. Tudnátok esetleg segíteni?2015. nov. 29. 18:54
1/6 anonim válasza:
Szakácskönyv amibe különleges ételek vannak,notesz,naptár.
2/6 anonim válasza:
Mi az, amit még szeret ezen kívül?
3/6 A kérdező kommentje:
Sokat dolgozik, és mivel én iskolába járok és dolgozok nem találkozunk túl sokat. De ha együtt vagyunk otthon akkor általában nézünk valami filmet. Szereti a virágokat, sok virág van a hazban es a kertben is. Szeret olvasni estenkent (de konyvet vettem neki nem olyan reg anyaknapjara).
2015. nov. 30. 08:36
4/6 anonim válasza:
Akkor esetleg egy bluray film? Vagy mozi/ színházjegy?
5/6 anonim válasza:
Mozi és színházjegy jó ötlet.
Virágos/receptes falinaptár (de csináltathatsz egyedi fényképekből is, nem olyan drága)
6/6 A kérdező kommentje:
oh ez jó ötlet köszönöm :))
2015. nov. 30. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!