Van olyan, akinek érthetetlenül kezdett beszélni a gyereke?
Figyelt kérdés
Mi lett késöbb?
A fiam 2,5 évesen kezdett beszélni. Most 3 éves, alig érteni, de folyamatosan fejlődik a kiejtése.
2016. jan. 1. 20:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem minden gyerek érthetetlenül kezdi, legfeljebb van aki elöbb van aki késöbb
2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek :)
Az teljesen általános, hogy eleinte csak az anyuka érti, vagy aki sokat van vele.
3/3 anonim válasza:
Márciusban lesz 3 éves a fiam és szintén nehezen lehet érteni hogy mit mond, vagyis én megértem, más nem vagy csak alig. Minket fejlődés neurológiára, fejlesztőre, hallás-látás vizsgálatra küldenek, küldtek. Még nincs semmi, csak neurológián jártunk ahol semmit nem állapítottak meg. Napról napra fejlődik egyébként az én fiam is, decemberben rengeteg új értelmes szava lett és egyre ügyesebb. Én nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!