Kigyerekesek! Mentek buluizni este?
Figyelt kérdés
3,5 éves a kisfiunk. És nem megyünk. Mama vigyázna rá de a gyerek nem marad vele. Mi nem is igazán vágyunk. Csak a család piszkál, hogy miért nem megyünk az éjszakába Sosem. Én anno ki buliztam magam mikor ideje volt. De már nem azba fontos egyikünknek sem.2015. dec. 31. 15:41
21/21 anonim válasza:
igen-és nem csak szilveszterkor.3-4 havonta tartunk egy barátnős-beszélgetős,táncolós bulit.nagyfiam 8 éves,kislányom 2.most aludt először a nagyinál.én jobban izgultam,de az ég világon semmi baj nem volt.sokszor megyünk,imádják egymást.
én nagyon táncolós vagyok-és kell a kikapcsolódás is.ha neked nem hiányzik,akkor miért mennétek? én azonban próbálkoznék a nagyszülőknél altatással-szép fokozatosan.először csak nappal.én úgy csináltam anno,hogy először én fektettem,aztán másodszorra csak ott voltam,de nem látott,harrmadszorra már nagyi csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!