Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kigyerekesek! Mentek buluizni...

Kigyerekesek! Mentek buluizni este?

Figyelt kérdés
3,5 éves a kisfiunk. És nem megyünk. Mama vigyázna rá de a gyerek nem marad vele. Mi nem is igazán vágyunk. Csak a család piszkál, hogy miért nem megyünk az éjszakába Sosem. Én anno ki buliztam magam mikor ideje volt. De már nem azba fontos egyikünknek sem.

2015. dec. 31. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Szintén 3,5 éves a fiunk és igen, megyünk. Ő tökéletesen elvan a nagyszülőknél, mi pedig időnként szeretünk eljárni a barátainkkal.
2015. dec. 31. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Egyrészt nem vagyok bulizós, tehát ahhoz, hogy bevessük magunkat az éjszakába valamilyen szórakozóhelyre, semmi kedvem nem lenne. Ismerős családokkal szivesen töltünk időt, tavaly össze is jöttünk igy barátokkal, jó volt, de most itthon vagyunk a szüleimmel. Majd játszunk, beszélgetünk, éjfélkor koccintunk, jó lesz.
2015. dec. 31. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem megyünk.

5 éves a kisfiunk, ha arról lenne szó, biztos vigyáznának rá a nagyszülők, de nincs is hová menni vagy olyan hely, ahová szívesen mennénk.

De egyébként éppen lenne kedvem. Azért néha jó egy kis kikapcsolódás. De ez nem az a szilveszter lesz.:)

Igazából a családtagok jönnek majd estefelé a gyerekekkel, lesz egy kis tűzijátékozás, szendvicsek, koccintás, de amolyan bulizás féle nem.

2015. dec. 31. 17:35
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
nem. mi ilyen otthonulo tipusok vagyunk :) nem szeretunk bulizni. én se és a férjem sem voltunk bulizosak.
2015. dec. 31. 17:37
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Amikor ekkora volt, mint a tiéd, akkor simán mentünk szilveszterezni, imádott a nagyinál lenni mindig is, úgyhogy ebből nem volt gond, mi meg szerettünk szórakozni járni, nem csináltunk ebből gondot.

De most már nem megyünk. 8 éves a nagy, a pici meg még a pocakban, de már nagyon a végénél tartunk, örülök, hogy élek, megmozdulni sem nagyon tudok már :D De már tavaly sem voltunk, ellustultunk valahogy, vagy nem tudom :D Meg igazából ezek a szilveszteri bulik mindig akkora csalódások voltak nekem, mindig azt vártam, hogy hű de jó lesz, aztán lapos volt a legtöbb. Év közben egy akármelyik hétvégén sokkal szívesebben megyek el a haverokkal, barátokkal egy jó koncertre, sokkal jobb buli, mint a szilveszter.

2015. dec. 31. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem megyünk sehova,sőt férjem dolgozik sajnos a Máv ilyenkor sem áll le. Szóval itthon vagyok a 3 éves kislányunkkal és a 15 hónapos kisfiúnkkal.
2015. dec. 31. 17:51
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos nem. Keresztlányunk szülei (barátaink) hívtak, és szívesen mentünk volna, de dolgozik a férjem. Talán éjfélre hazaér.

2,5 éves fiunk a mamánál van egész héten. Így hétfőn voltunk moziban, az volt a kikapcsolódás.

És attól, hogy fiatalon kibuliztad magad, attól még kikapcsolódhatsz néha. Szerintem nem kell 20 évig non stop anyának-apának lenni, néha lehet férj és feleség is a pár (és nem csak amikor a gyerek alszik).

2015. dec. 31. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Megyünk ám, és már nagyon várom :-) 11-ig anyumék mennek, mert apukámnak a munkájából adódóan illik tiszteletét tenni. Aztán hazajönnek és nekünk indul a parti :-) Gyerkőc 1,5 éves, addigra aludni fog, mire a nagyszülők megjönnek.
2015. dec. 31. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 31. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Másfél éves a gyerek, de már az ő érkezése előtti években se nagyon buliztunk. (Felügyelet lenne, mert a nagymama szívesen vigyázna rá.) Amióta dolgozunk és saját háztartásunk van, azóta örülünk, ha néha ki tudjuk pihenni magunkat. A szilveszter erre is jó. :)
2015. dec. 31. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!