Kigyerekesek! Mentek buluizni este?
Nem megyünk.
5 éves a kisfiunk, ha arról lenne szó, biztos vigyáznának rá a nagyszülők, de nincs is hová menni vagy olyan hely, ahová szívesen mennénk.
De egyébként éppen lenne kedvem. Azért néha jó egy kis kikapcsolódás. De ez nem az a szilveszter lesz.:)
Igazából a családtagok jönnek majd estefelé a gyerekekkel, lesz egy kis tűzijátékozás, szendvicsek, koccintás, de amolyan bulizás féle nem.
Amikor ekkora volt, mint a tiéd, akkor simán mentünk szilveszterezni, imádott a nagyinál lenni mindig is, úgyhogy ebből nem volt gond, mi meg szerettünk szórakozni járni, nem csináltunk ebből gondot.
De most már nem megyünk. 8 éves a nagy, a pici meg még a pocakban, de már nagyon a végénél tartunk, örülök, hogy élek, megmozdulni sem nagyon tudok már :D De már tavaly sem voltunk, ellustultunk valahogy, vagy nem tudom :D Meg igazából ezek a szilveszteri bulik mindig akkora csalódások voltak nekem, mindig azt vártam, hogy hű de jó lesz, aztán lapos volt a legtöbb. Év közben egy akármelyik hétvégén sokkal szívesebben megyek el a haverokkal, barátokkal egy jó koncertre, sokkal jobb buli, mint a szilveszter.
Sajnos nem. Keresztlányunk szülei (barátaink) hívtak, és szívesen mentünk volna, de dolgozik a férjem. Talán éjfélre hazaér.
2,5 éves fiunk a mamánál van egész héten. Így hétfőn voltunk moziban, az volt a kikapcsolódás.
És attól, hogy fiatalon kibuliztad magad, attól még kikapcsolódhatsz néha. Szerintem nem kell 20 évig non stop anyának-apának lenni, néha lehet férj és feleség is a pár (és nem csak amikor a gyerek alszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!