Mennyire baj, hogy egy alsós fiú otthon szoknyában játszik?
akk az is lehet a nővére irányítja, ahogy az anyák is gyermeküket.
magyarán még kicsi és befolyásolható.örüljünk, hogy ezzel nem rosszat akar.
pl egy bátty azér már jóval keményebben bánna egy öccsel.
nővér mellett nem keménységet hanem jóságokat tanul.
Semmi baj nincs ezzel és nem is lesz ha egy idő után főleg 9-10 éves korába odafigyeltek rá hogy fiús dolgokat is csináljon akkor pláne nem lesz baj.
Én öcsémet is a húgom folyton beöltöztette, öcsém késői gyerek második házasságból ahogyan a húgom is második házasságból van mindketten a féltestvéreim igaz már felnőttek vagyunk mindannyian, öcsém is 23 éves húgom 26 éves én meg már 32 éves vagyok. Öcsém 10 éves koráig otthon folyton lánynak volt beöltözve, húgommal játszottak mindig. A húgom folyton lány ruhákat adott rá meg az öcsém imádott a húgom tornadresszeibe lenni illetve a harisnyákat is imádta meg a szoknyákat is.
A húgom egyszer kapott egy parókát mert le kellett nyírni rövidre a haját nullás géppel mert ráömlött a festék és tönkretette haját. Akkor volt 10 éves és ugye amikor megnőtt a haja a paróka már nem kellett helyette öcsémnek adta és lánynak öltöztette be.
Öcsém 12 éves korába elhagyta ezt a stílust teljesen. 16 éves korába be kellett öltöznie lánynak a középiskolai farsangon ez volt a feladat hogy poénos legyen akkor húgom megint csinálta ezt mint gyerekkorukba. Igaz öcsém még néha felvesz lányos dolgokat legutóbb a barátnője leggingsét viselte de teljesen egészséges férfi ettől független mert iszonyat módon imádott csajozni és így volt rálátása a női dolgokra is, megértette őket és jobbára lány barátai voltak de én mondom nagy csajozó nagyobb mint én, pedig én is tudtam ám csajozni. A másik húgom aki anyai ágról van ő meg fiúsan öltözködött gyerekként és az én játékaimmal játszott. Pedig kapott csajos dolgokat nem voltunk olyan szegények hogy ne tellett volna rá de most a másik húgom most lesz 25 éves és teljesen férfias viselkedése van. Imádja az autókat és ért is hozzájuk. Autószerelőként dolgozik és már a 3. autóját vette meg 1 hónapja ami elég lomha állapotban volt ahhoz képest nem egy nagyon öreg autóról van szó de szépen kikupálta fél hónap alatt le a kalappal. Igaz ő is azért tud nőies lenni, mert munkahelyére mindig összefogott hajjal, munkásnadrágba amolyan férfiasan ment dolgozni, munka időn kívül meg nőies mert folyton szoknyába meg csinos női ruhákat hord. Sőt egyszer nyáron amikor bevittem hozzájuk az autómat futómű állításra akkor a húgom megkért hogy várjam meg mert fél műszakban volt. Márkaszervizben dolgozik van ott női öltöző meg zuhanyzó is mivel régebben 2 női szerelő is volt plusz az irodai munkákat nők végzik. Akkor a húgom egyik percben koszosan férfiasan felment az öltözőbe én ott a legjobb férfi barátjával beszélgettem majd utána csinos mini nyári ruhába, kiengedett hajjal jó illattal jött oda hogy mehetünk. A legtöbb férfi kollégája tátott szájjal nézték mert nem ismertek rá. Sosem látták csinosan. Akkor is épp egy családi összejövetelre mentünk ezért öltözött ott ki mert nem volt már ideje hazamenni.
Szóval nem lesz baj ha a fiú ilyen hidd el ha nagyobb lesz akkora csajozó gép lesz belőle hogy sokan irigyelni fogják!
Én első gyerek vagyok sosem viseltem női ruhákat még játékból sem, sőt gólya avatón is volt hogy a fiúknak be kellett öltöznie lánynak és a 12. es csajok öltöztették be őket. De csak 10 fiút választottak ki pedig 18 an voltunk mi fiúk és én kimaradtam az ilyenekből. Igaz női harisnyát viseltem nadrág alatt -15 fokba de az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!