Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Születésnap! Szerintetek?

Születésnap! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz hat éves, jövő héten tartjuk a bulit, s most osztogatjuk az oviba a meghívókat. Van egy kisfiú (7éves) a csoportjában, akivel jóban van, viszont eddig akár hányszor jött hozzánk játszani, egyszerűen kezelhetetlen. Már sok gyerek volt nálunk, de ilyen rossz még nem, pedig az anyukája is mindig itt van vele. Ráadásul elég csúnyán is beszél, és mindig bántja a kisebbik gyermeke. Nem szeertném meghívni, mert félek az egész társaságra rossz hatással lesz. Mindenkinél egy fejjel magasabb, meg idősebb, mert anyukáék ugye benn fogták az oviban, még hadd játszhasson alapon. De ha nem hívom meg, úgyis megtudják valahonnan, meg a kisgyerek látta, hogy vittük a meghívókat. Ilyenkor mi az okos lépés, hogy ne nézzenek ránk ferde szemmel?
2010. márc. 24. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem meghívni és nézzenek ferde szemmel.

Ha nem akarod, hogy ott legyen, ne hívd meg.

2010. márc. 24. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már eleve nem tartottam egyik gyerekemnek sem ilyen jellegű bulit. Van család, velük ünnepeltük. Az óvodába vittem be inkább aznap valamit. Volt, hogy tortát, volt, hogy csak aprósüteményt, üdítőt, ennyi. Nekem sem szimpatikus az összes gyerek, a szülőkről már nem is beszélve.
2010. márc. 24. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg, de ezt a hozzáállást nem szeretem.

Ha a gyereked jóban van vele..

Az meg hogy testileg nagyobb, van ilyen, fima is mindig nagyobb volt, már születésekor megvolt az "előnye" (4,4 kilő és 57 cm)

Nem kell beleavatkozni ezekbe a dolgokba. És ne hidd, hogy atöbbi gyerek soha nem beszél csúnyáán...

Amúgy az én fiam is tovább járt egy évvel, nem azért tartottam ott , mert azt akartam,hogy játsszon, hanem met kicsit figyelemzavaros.

Most harmadikos, jó tanuló, matekversenyen volt és látom, hogy csak jót tett ez az egy év.

2010. márc. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!