Az anyuka miért viszi magával fiú gyermekét a női mosdóba a bevásárló központban? Fél egyedül, vagy mi?
Én ezért nem értem,h a mozgássérült mosdót miért nem lehet egyébnek is kinevezni?
Pl. beférne apuka 2 kislánnyal, vak személy segítő kutyával (a kutyát se merném én kinnhagyni ha nem is lopják el, megetetik vmi hülyeséggel...), idős ember, akinek nem olyan könnyű elhelyezkedni stb... meg ugye egy lehajtható pelenkázólap se zavarna ott senkit. Akár nagypapa is be tudna menni a pelenkás unokával gond nélkül.
Gyerekeknek amúgyis könnyebb lenne azt a mosdót használni, szélesebb, van kapaszkodó.
Én már értem! Szóval nem mindegy az, hogy te jársz a korosztályodhoz hasonlóan kilógatva a melltartódat, vagy épp látják amint a pántját igazgatod! Ha kiteszed jó, ha meglesnek nem? Mert ugye simán közlekedtek az utcán így:
Engem mondjuk nem zavar a tízéves gyerek a női vécében, de én sem értem, hogy minek bevinni. Azért egy tízéves már nem kicsi, suliba is már ilyenkor egyedül járnak, de nem lehet kint hagyni a vécé előtt? Neeeemár... Az enyém nyolcéves, de simán megvár az Árkádban, ha vécére megyek, maximum szólok a vécés néninek, hogy legyen kedves kicsit tartsa szemmel, de igazából azt sem nagyon kell, mert értelmes, korának megfelelő értelmi képességekkel rendelkező gyerek, nem fog elmászkálni onnan.
Szóval engem alapvetően nem zavar, hogy ott van a gyerek, csak nem értem a szülőt, hogy ezt miért kell.
23, a 10 év körüli elég relatív, lehetett akár egy magas 6 éves is, főleg hogy egy gyerekekkel kapcsolatban tapasztalatlan tippelte a korát. Őt is kint hagyod?
(Keresztfiam 130 cm 6 évesen, miközben az átlag tízéves 139: [link] )
Nekem érthetetlen, hogy a pasik mennyivel megértobbek egymással mint a nők...
Ferjem a 2 lányunkkal volt egyedul, 3 es 5 évesek. Egyik sem pisil megbízhatóan egyedul felnőtt WC-ben es nem is megy be mással.
Ferjem beszólt a pasi wcbe hogy bocs behoznam a lanyaimat, mondtak neki hogy 2 perc es jöhetnek senki nem akadt fenn ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!