Az anyuka miért viszi magával fiú gyermekét a női mosdóba a bevásárló központban? Fél egyedül, vagy mi?
Jááj,te milyen együgyű vagy!!Szerinted egy 10 éves gyerek (már ha volt annyi idős egyáltalán) úgy tekint rád,felnőtt nőre(?! szintén megkérdőjelezem) mint potenciális barátnő jelöltre?Nőként néz rád?A fenét.Egy gyerek,ennyi.Te meg néni vagy számára.Bár,mint írtam,nem vagyok benne biztos,hogy betöltötted a 18-at.
Mindegy is,felesleges bármit mondani ezzel kapcsolatban,mert nem érted,a szépen levezetett válaszok ellenére sem.
Biztosan még sok kukkoló nyolc-tízéves kisfiú okoz zavart az életedben. :D :)
Mi a fenét igazgatod a csöcstartódat mások előtt?
Nem a saját fürdőszobádban vagy, feltűnt?
Eszembe nem jutna a fülkén kívül öltözködni!
Inkább 100 10 éves kisgyerek, mint egy ilyen exhibicionista liba.
N
Azért az ilyen helyeken, pl. nyilvános mosdók, nagyobb uszodák, strandok öltözői, sok ám az aberrált idióta.
Sokszor ezek az öreg papókák és fiatal szolgáltató férfiak légyott helyei.
Mit gondolsz a nyugati téri és más aluljárók fizetős nyilvános wc-éi miből élnek?
Mondjuk oda konkrétan nők is járnak férfiakkal...ha feljössz a metróból általában két három hivatásos simán ki leget szúrni, egyszer még össze is vesztek egy kuncsafton.
"Engem ne bámuljon, amikor igazítom a
melltartóm."
Az miben más ha nők bámulnak meg közben? Ne tollászkodj nyilvános helyen és akkor nem bámul meg senki. Intézd el intim dolgaid a fülkében.
Igazából egy női WC-be nyugodtan bemehetne bármilyen korú férfi is, úgyis külön fülkek vannak. Csak semmi értelme, kivéve kisgyerek esetén amiről a kérdés is szól.
Kíváncsi vagyok te hogyan oldanád meg a problémát saját gyerekednél? 3 éves gyereket kint hagynál ha neked kell pisilni? És ha neki kell akkor beküldöd egyedül a pedofil bácsik közé?
Egy ilyen szituáción meglepődik egy felnőtt nő, de ha egy gyereket elvinne magával a mosdó elől egy gyanúsan viselkedő alak, akkor gondolom észre sem venné senki... Amikor felnőtt, elvileg értelmes embereket is lazán át tudnak verni 3 mondattal, akkor talán egy szülő joggal félti a még naiv gyerekét.
Egyébként melltartót miért közönség előtt kell igazítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!