Oviban nagyon visszahúzódó a kislányom, itthon pörög, dumál, okos, ügyes, ott nem csinál semmit. Mit tegyek?
Szia! (:
Az én lánykám is így kezdte.Félős volt az oviban,otthon pedig pörgött-forgott,de már nagyon szereti az ovit,és mikor bemegyünk az oviba,már rohan a kis barátnőihez! (:
A kislányod is megfogja szokni,csak még új a környezet,mások az emberek.
Sok sikert! (:
Szia!
Köszönöm! S mennyi idő alatt szokta meg? Kellett valami segítség, beszélgettetek valamiről, vagy csak úgy egyik napról a másikra?
Szia!
Első vagyok! (:
Hát nála ez úgy volt,hogy amikor vittem oviba,mindig sírt,hogy nem szeretne menni.Toporzékolt,mindent csinált,de letérdeltem elé,és megmondtam neki,hogy anyunak és apunak el kell mennie,menny be szépen a barátnőidhez. Erre nagyon aranyosan elmosolyodott,és besétált.Leült egy székre,és elkezdett rajzolni. Odament hozzá egy kislány,és ketten rajzoltak. És ez napról-napra így ment. Nem kellett segítség,kb. két hónap alatt szokta meg,addig nem szívesen ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!