Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok a Karácsonyfa is...

Nálatok a Karácsonyfa is meglepetés a gyerekeknek? Vagy együtt díszítitek?

Figyelt kérdés
Hány éves a gyerkőc?
2015. dec. 9. 00:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Másfél éves, még nem akarom bevonni a díszítésbe. Tavaly elejtettem egy műanyag díszt és elég éles darabokra tört. Mivel a finommotoros mozgása még nem túl jó, a balesetveszély miatt nem vonjuk be. Talán jövőre.

Addig meglepetés lesz.

Tavaly bő fél éves volt, különösebben nem kötötte le a karácsonyfa, talán idén már igen.

2015. dec. 9. 08:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindig együtt díszítjük, idén is így lesz, 6, 4 és 3 évesek. Tavaly a fát is együtt vettük, és készítettünk is díszeket. Este az Angyalka a feldíszített fa alá hozza az ajándékot.
2015. dec. 9. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Együtt díszítjük. 4 éves a lányunk, karácsonyra várjuk a kistesót.
2015. dec. 9. 08:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Pici kora óta együtt díszítjük. 8 éves, plusz egy tesó a pocakban.
2015. dec. 9. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Együtt díszítjük, eddig inkább csak nézték, lányunkat tavaly már bevontuk valamennyire, idén már fiunkat is fogjuk. 3 és 2 évesek
2015. dec. 9. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálunk minden évben húzós a karácsony.

Konkrétan 23.-án elkezdődik és 29-30-ig tart.

23-án reggel már úgy ébrednek, hogy áll a "csupasz" fa.

Ekkor mondjuk neki, hogy a Jézuska meghozta, hogy feldíszítsük. Majd jön vissza éjszaka megnézni és hozza az ajándékokat.

24-én reggel csengettyűhangra ébrednek. Ekkor már rohannak ki a fához. Mindig olyan boldogok, sikoltoznak örömükben.

Elkezdik apjukkal kibontani az ajándékokat, én fotózom, majd reggelizünk.

25.-én általában hajnali 2 fele indul a gépünk, megyünk az apósomékhoz. Késő estére meg is érkezünk, bár ott még javában délelőtt van.

Ott már áll a fa, ajándékok roskadnak alattuk.

26-án átmegyünk a férjem többi rokonához (keresztszülők, unokatesók, dédszülők) és ott is ünneplünk.

26-án éjszaka jövünk haza, 27-e délután/este felé érünk Mo-ra.

28-án jönnek az én rokonaim/családtagjaim. Ilyenkor étterembe megyünk.

29-30-án meg a barátokkal kereszt"tesókkal" ünneplünk.

31-én és 1-én alszunk :D

Ez még kb. 3-4 évig megy, amíg a kicsinél is lebukunk a karácsonnyal kapcsolatban.

Ha ez megtörténik, akkor kicsit egyszerűbb lesz a karácsony.

Nálunk ez minden évben rohanás. És, megmondom őszintén, hogy egyébként nem csinálok semmit, roha..ul elfáradok benne.

Meglehetne oldani, hogy egyik évben egyik család jön, másik évben a másik család megy, de 95-98 éves dédszülőkkel, 65-70 éves nagyszülőkkel nem akarom, hogy bevállalják a repülést.

2015. dec. 9. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:

11 és 7 éves fiúk,együtt díszítjük 5 éve.Azóta nem alszanak már ebéd után.

Viszont az ajándék még csempészve van,mert a kisebb még nem sejt semmit.

2015. dec. 10. 08:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Tavaly 5 éves korában már előző nap meghozta a fát a jézuska, és együtt díszítettük fel 24-én. Az ajándék még csempészve van, és gondolom az idén is így lesz.
2015. dec. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!