Ti adnátok futóbiciklit karácsonyra?
Kisfiunk kinőtte a kismotort, kellene valami más helyette.
Van értelme télen venni biciklit, vagy inkább várjunk tavaszig?
Köszönöm a válaszokat.
Milyen jó dolog ez a pontozás. Csak azért "nem hasznos" a véleményem, mert a lányom kap. Érdekes.
Mi annak idején a kismotort, a kis háromkerekű bicóját is karácsonyra vettük a kislányomnak. Nem hisztizett, hogy nem vihette kis, otthon meg (szerencsénkre) van annyi hely, hogy apró logisztikával tekerhetett velük. Ugyanígy lesz a futóbicajjal is.
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
A lakásban és sem szeretném, ha használná.
Viszont minden nap sétálunk, van egy kistesó, akit babakocsiban tolok vagy hordozok, így a kisfiunknak a motor vagy a gyaloglás marad. Gondolkodtam testvérfellépőn is, de olyan állapotban vannak a járdák meg az utak, hogy nem merek venni, mert tuti szétesne pár héten belül.
Elég messze van a legközelebbi tömegközlekedési lehetőség meg a játszó is, és nem szeretném, hogy a gyalogláson kívül ne legyen számára más opció.
Száraz időben csak tudna bicajozni, ezért merült fel bennem a bicikli, mint ajándék.
A legtöbb futóbicikli állítható, tehát annyira nem kell félni attól,hogy kinövi. Én megvenném egyébként. Az én fiamnak van, nyáron vettük, tegnap állított az ülésen még csak először az apja.
Mi pl. rollert fogunk most neki venni.
A gyerektől is függ mennyire fogja szeretni. Nekem most 2 és 3 évesek a fiaim. A nagy tavaly (2 hónappal elmúlt 2 éves) karácsonyra kapta, nagyon örült neki, de nem akart felülni. Tavasszal inkább motorozott, majd a nyár elején már szülői nyomásra (mivel a motor kicsi lett) felült és próbálgatta a biciklit, - félt tőle. Nyár végére profi lett.
A pici elmúlt másfél a nyár elején, amikor már felült a biciklire és próbálgatta. Nyár végére ő is profi lett. Ő októberben kapott. Mindketten száguldoznak vele. Száraz időben lehet használni, nem fog még száguldozni vele első időszakban, nem kell félni, hogy elszalad vele vagy megfázik a torka (a menetszéltől)...:-) szerintem nyugodtan kaphat karácsonyra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!