Anyukák, ti mit tesztek/tennétek ilyen helyzetben?
9-es, ezen jót nevettem. Voltak nekem is hasonló gondolataim. :D
Ahogy írtam is,én is úgy nevelem a gyerekemet, hogy kérdezés nélkül senkitől nem veszünk el semmit. Ha előfordul,akkor megmondom neki, hogy add szépen vissza,majd ha megunja oda fogja adni. És nem is ellenkezik,szépen odaadja, még azt is mondja hogy tessék,pedig nem igazán beszél még. De a kérem,tessék, köszi azért benne van abban a 30 szóban,amit tud.Nem szeretem az olyan anya típust,aki mindet ráhagy a gyerekére,mert jajj hát legyen vezér típus. Nem értem neki miért nem kellemetlen,ha ilyet csinál a gyereke. De ha a fiam odacsapott volna, akkor nekem az ciki lett volna.Még mielőtt lendítette volna a kezét,megfogtam,nehogy oda üssön.Lehet nekem kellett volna az anyját nyakon csapni :)
9es vagyok. Hát az ilyen megérdemelné.
Ám mikor a lányom odacsapott énis hülyén éreztem magam kicsit meg ráis szoltam a lányomra.
De a másodiknál már felment bennem a pumpa ,amúgy nyugodt természet vagyok a munkámból kifolyolag is. Buszvezető ( nő létemre lehet fura ) vagyok és ott is sok hülyével találkszom.
a 9-es én vagyok :D
egyetértek mindnekivel! :D
Rosszúl számoltad mert én vagyok :-D
És a leírás alapján is.
A lényeg h tényleg a szülő a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!