Nálatok elő szokott fordulni hogy kimarad a fürdés?
Mi eleve nem fürdetjük öket minden nap. Mivel a mi gyerekeink nincsenek koszban a ruháik minden nap frisset vesznek fel, így nem kell minden nap fürdetni öket.
Söt volt, hogy egy hónapon keresztül csak 1x egy héten fürdettem a nagyot, mert extrém száraz böre volt. A doki azt ajánlotta, hogy mielött mindenféle szteroidos krémeket írna fel inkább próbáljuk ki ezt, hogy 1 hónapig csak hétvégén fürdetjük. Meg tettem, és képzeld nem volt büdös, és koszos sem a gyerek. Akkor is minden nap tiszta ruhát kapott. Nem ragadt de még kicsit sem volt szaga. Az excéma teljesen eltünt, nem kellett rá semmit sem kenni.
Azóta csak 2-3 naponta fürdetem. A feneküket a lefekvés elötti wckor mindenképpen endves törlövel áttörlik, mosnak fogat(napi3x), és arcot kezet is mosnak.
Bele gondoltál, hogy miért is akkora probléma az most neked, ha egy napot kihagyna? Mitöl félsz? Mi lesz vele? Gondolod, hogy holnap már tele lesz bolhával? Vagy elatkásodik? Vagy mitöl félsz?
En viszont meg mondom mitöl félek, miért nem mosdatom minden nap öket. Èn az extrém száraz börtöl, az excémától félek, attól, hogy a gyerek vakarozni fog, szenvedni a börétöl, hogy sír ha víz éri stb... Az iskolába több ilyen osztálytársam volt, és nagyon sajnáltam öket.
Elő szokott fordulni.
Nem fürdetem meg reggel, hanem majd csak este. Ha addig nem történik "valami" (előfordul, hogy úgy ítélem meg, a popsitörlő nem elég, olyankor a zuhanyt szoktam bevetni :D )
Elő szokott fordulni! :-)
Pl ha elalszik nem keltem fel. Másnap este fürdetjük.
De volt olyan,h este értünk haza 8-9fele és akkor már nem fürdettünk hanem még pizsama húzás elött áttöröltem melegvizes textilpelussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!