Az teljesen mindegy.
Viszont vateráról nem vennék. Csak ha már láttam élőben.
Nekem 2,5 éves fiam van, szeretem ezt a márkát, mégsem vettem meg ezt a cipőt, pedig néztük. Mert átmenetit kaptunk, és télinek ez nem jó. Hiába bélelt, nagyon vékony a talpa, így a nagy hidegben nem lehet használni.
Ha átmenetileg vennéd, akkor nyugodtan. Egy lány szerinted nem hordhat kéket?
Ne legyünk már ilyen butuskák, hogy "asztonák, fiú, meg júúúj, kék van benne....akkor egy lány nem veheti fel".
Szerintem egy lány csak talpig rózsaszínben járhat?
A lányomnak nem egy kék cucca van, mert kékeszöld a szeme és nagyon jól áll neki. A rózsaszín meg az arcszínéhez, hajszínéhez.
Részemről ennyi a színek fontossága, hogy neki jól álljon.
Cipője most épp barna és fekete van, mert ami méretben is jó volt és kényelmesen tudott mozogni benne (hasonló felépítésű, mint amit linkeltél), abból ilyen szín volt. Na bumm, a fektét legalább könnyebb felnőtt cipőtisztító cuccokkal pucolni.
Én megvennem, de a lányomat ismerve nem venne fel, egyből rámondana hogy fiús. O csak csajosat hajlandó felvenni sajnos, de ebbe a fekete szín is benne van, én is ilyet rendeltem neki feketébe (lánycipőt). Csak pont a barna színnel van baja.
Persze ha a lányodat nem érdekli, akkor vedd meg nyugodt szívvel.
Szerintem meg melegek ezek, a lányom tavaly egész télen ilyenbe járt és sosem panaszkodott hogy fazna. Nagy hóban persze jobb a hotaposo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!