Kórházi kép a gyerekről FB-on: mi a helyes reakció? Elég egy jobbulást, vagy illik érdeklődni?
Én ilyen helyzetben "elbújós" vagyok, ha valami gond van velem vagy a gyerekkel, nem szeretem a közönséget. De most divat FB-ra kirakni a kórházban fekvő, néha infúzióra kötött gyerekről a képet.
Ilyenkor mit vár el, aki ezt kiteszi? Illik like-olni, kérdezgetni?
Én ez az amit végképp nem bírok megérteni, hogy hogy nem tudja a szülő ilyen szinten tiszteletben tartani a gyereke privát szféráját, hogy képet tesz fel róla egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben. :(
Nem szoktam reagálni, mivel én ennek ellenére próbálom tiszteletben tartani. Ha nagyon közeli ismerős, akkor úgyis értesülök máshonnan is a gyerek hogylétéről. Amúgy meg az ilyen szülő úgyis posztol majd ha bármi változás áll be a gyerek állapotában.
ma 13:55
Az ilyen saját magáról is lő egy infúziós selfiet meg becheck-kol a korházba, ha neki van baja... Ilyeneket is láttam már. Az egyik ismerősöm felnyomott magáról vagy 10 képet ahogy a korházban fekszik.. Már a végére én is kíváncsi voltam mi baja van. Kiderült, hogy orrplasztikája lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!