Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kórházi kép a gyerekről...

Kórházi kép a gyerekről FB-on: mi a helyes reakció? Elég egy jobbulást, vagy illik érdeklődni?

Figyelt kérdés

Én ilyen helyzetben "elbújós" vagyok, ha valami gond van velem vagy a gyerekkel, nem szeretem a közönséget. De most divat FB-ra kirakni a kórházban fekvő, néha infúzióra kötött gyerekről a képet.

Ilyenkor mit vár el, aki ezt kiteszi? Illik like-olni, kérdezgetni?

2015. nov. 20. 11:37
1 2
 11/15 Adrienn0122 ***** válasza:
69%
Csatlakozom a többiekhez: továbbgörgetés. Ha együttérzésre vágyik, hívjon fel telefonon, és mesélje el, mi történt, de ne tegye ki a nagyvilág elé a szenvedő gyerek képét.
2015. nov. 20. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha közeli ismerősömről van szó akkor ráírok privátban, de egyébként én is tovább görgetek. Nem értem az ilyeneket...
2015. nov. 20. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ez az amit végképp nem bírok megérteni, hogy hogy nem tudja a szülő ilyen szinten tiszteletben tartani a gyereke privát szféráját, hogy képet tesz fel róla egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben. :(

Nem szoktam reagálni, mivel én ennek ellenére próbálom tiszteletben tartani. Ha nagyon közeli ismerős, akkor úgyis értesülök máshonnan is a gyerek hogylétéről. Amúgy meg az ilyen szülő úgyis posztol majd ha bármi változás áll be a gyerek állapotában.

2015. nov. 20. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen annyira fel szoktam húzni magam, megmondom őszintén. És pont azért nem fogok semmit odaírni, vagy lájkolni, bármennyire is sajnálom szegény picit, mert akkor megerősítést nyer abban a szülő, hogy lám, mennyien együtt éreznek velünk, és máskor is rakja majd ki az ilyen és hasonló fotókat. Én nem tudom az illető mit szólna ha őt fényképezné valaki arcba amikor beteg és kiposztolná a fb-ra... kiakadna biztosan. Na, a gyerekkel sem lehet ezt megtenni csak azért mert ő még csak gyerek.
2015. nov. 20. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:55

Az ilyen saját magáról is lő egy infúziós selfiet meg becheck-kol a korházba, ha neki van baja... Ilyeneket is láttam már. Az egyik ismerősöm felnyomott magáról vagy 10 képet ahogy a korházban fekszik.. Már a végére én is kíváncsi voltam mi baja van. Kiderült, hogy orrplasztikája lesz :D

2015. nov. 20. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!