Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen büntetést adjak a 2,5...

Nikoletta 56 kérdése:

Milyen büntetést adjak a 2,5 Éves fiamnak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Változatlanul az a véleményem, bár törölték, hogy aki meg akar büntetni egy 2 éves gyereket, azzal gond van! Nagy gond!

Szakember segítségét kellene igénybe vennie ami: pszichológus vagy pszichiáter.

Ajánlottam két szakember könyveit is a témában: Vekerdy és Feldmár.

Változatlanul azt gondolom, bár törölték, hogy az ilyen embernek szégyellnie kell magát, (aki meg akar büntetni egy 2 éves gyereket, mert nem tudja kezelni).

Változatlanul az a véleményem, hogy a GYERMEKED A TE TÜKRÖD, TÉGED TÜKRÖZ. ÉS NEM LEHET BOLDOGTALAN FELNŐTT MELLETT BOLDOG A GYERMEKE.

Nyugodtan lehet törölni :D csak szegény gyereket sajnálom, ennyi :(

2015. nov. 18. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, 11-es, nem a Te válaszodat törölték, hanem a pofonosat.
2015. nov. 18. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Cuki vagy, köszi :)
2015. nov. 18. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
10-es és 11-es válaszadó, gondolom van gyereketek, ti hogy nevelitek őket? Nem kekeckedni akarok, más a véleményem de elfogadom a tiéteket is, csak kiváncsi vagyok hogy akkor nálatok hogy működik egy 2.5-3 éves hisztis, tomboló gyerek nevelése.
2015. nov. 19. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Iggggen, gondoltam, hogy az lesz a következő, hogy biztos nincs gyereke, aztán itt okoskodik, mer' azok szoktak ilyet csinálni, osztani az észt.

Van gyerekem, igaz csak egy, de van. 20 éves, egyetemere jár, én meg szabin vagyok, de mindjárt megyek falevelet gereblyézni a kertbe.Férjem is van, ő is jól van.

Látom ez meddő írogatás, de a gond azzal van, hogy büntetni akarsz, nem segíteni neki, nem megoldani a helyzetet. Idézem: MILYEN BÜNTETÉST ADJAK?

Szeresd, nagyon szeresd ennyit kell tenni, mert csak abból fog tudni meríteni később is. És olvass utána:

pl. jaj drágám, ha lefekszel a földre, akkor nekem is le kell feküdnöm. Erre vélhetően meglepődik. Vagy csiklandozd meg óvatosan, vagy ne vegyél róla tudomást, de legyél vele együtt, satöbbi én nem vagyok szakember ebben. Csak ne bántsd! Ha te bántod, azt fogja hinni, hogy ez természetes, hogy őt bántják és az a szeretettel jár.

2015. nov. 19. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!