Amikor sminkelem magam és készülődök reggel miért jön hozzám a kisfiam, hogy sminkeljem ki őt is?
Másolja a szülőt vagy a nővérét.
A férjem mesélte, hogy kb 7-8 lehetett, amikor az anyja magassarkújában, a nővére pörgős szoknyájában és egy blúzban illegette magát a tükör előtt és aznap Katikának kellett szólítani. Szereppróbálgatás, semmi több.
Én is kötöttem az ebet a karóhoz, hogy állva akarok pisilni és borotválkozni, ahogy apám. Az állva pisilésről eszköz híján lebeszéltek, de kaptam egy védőkupakos borotvát és azzal lehúzhattam az arcomról a borotvahabot és marha boldog voltam.
Nem ettől lesz meleg...
Azért lányos,mert valószínű a nővére van rá nagy hatással.
Tesóméknál is a nagyobbik a kislány,és az öccse néha ugyanúgy nyávog és rinyál,mint a nővére! :-)
Nem ettől lesz meleg a gyerek, bár nem értek a témához de szerintem aki meleg az úgy születik, nem attól lesz az hogy látja az anyukáját szépítkezni. Nekem 2.5 éves a fiam, kiszeretné festeni a körmét, csatot kér a hajába, fésüljük a haját, fülbevalót szeretne, de csak azért mert ezt látja tőlem is.
Ne aggódj ezen, nem baj ha érdekli, ilyenek a gyerekek, másolják a szülőt.
Mert utánozza az anyját, ennyi. Az én fiam sokáig ki volt borulva, amikor a lányomnak vettem egy szép hajdíszt, hogy ő miért nem kapott. Ellopta és a hajába tűzte. Vicces volt.
De azért ennyi idősen már tényleg fura, beszéld meg vele. Mi az, hogy kérdezted, nem válaszolt, kérdezd meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!