Mely rajzfilmeket nem engeded nézni kisfiadnak/lányodnak?
én inkább mesepárti vagyok.
rajzfilmek közül ami minél közelebb van a valósághoz, lehetőleg állatok is legyenek benne.
legyen kedves,kellemes a narrátor, ill. a "szereplők" hangja :)
valósághü legyen, vagyis ne legyen benne pl. lila szinü tehén, és SZÖRNYECSKÉK!!!
Szinte barmit megnezhetnek. Az igazi, tipikus buta mesek nem erdekeltek soha őket.
7, 12 es 15 evesek.
kösz a lepontozást!
mégis mit vártál???
külön cimeket????
szerintem a lényeg a mondandómban benne volt.
nem gondoltam volna hogy felsorolásra vársz :(
nézess a kisfiaddal/kislányoddal amit akarsz. -bocsánat-
elég régen!!!
és nincs harag :) tényleg! csak nem értettem!!!
5 éves fiaim nem nézhetnek olyan mesét, ami szerintem agytompítóan idióta (pl. pónis mese, a pontos címét nem tudom ill. Trükkös Tom) és ami félelmetes, pl. Kis Herceg, mert abban mindenféle fekete démonok vagy nem tudom mik vannak, és féltek tőle régen.
A 12 éven felülieknek valókat alapból nem nézhetik, a 6 éven felülieknek valók közül párat nézhetnek.
Meg ha azt látom, hogy egy mesében erőszak van, akkor is lekapcsolom.
Bizonyos esetekben nézhetik azt is, ami félelmetes, de utána megbeszéljük. Pl. egyik nap ment a Nils Holgersson azon része, ami Karlskrona városában játszódik, és életre kel benne XI. Károly szobra. Attól én kiskoromban féltem. Ezért most megkerestük neten azt a várost, megnéztük a szobrokat is, amiket mutatnak benne, és úgy már nem is volt félelmetes. :)
3,5 éves lány. Hercegnő őrület van ugyhogy minden ilyen mesét nez jegvarazs, aranyhaj, Hamupipőke stb
Nem fel a hoszornytol, mert megbeszéltük hogy az egy vicces hoember, sem a boszorkány tol, mert saját lánya kent neveli aranyhajat.
Nagyon erőszakos meséket nem nez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!