Az ovis fiú gyermeketeknek kifestenétek a körmét hogyha kérné?
Figyelt kérdés
Pár napja olvastam egy kérdést, s meglepődtem, hogy bizonyos szülők kifestik. Nem tudom, de én úgy látom, le vagyok maradva.2015. nov. 13. 13:50
11/18 anonim válasza:
Nem, de a lanyomet sem, max otthonra.
12/18 anonim válasza:
Aki csak otthonra: miért? Otthon nem lesz tőle baja, de meg ne lássa más? :D Ez azért elég álszent dolog, nem? Most akkor lehet az, aki, vagy csak akkor, ha a szomszéd előtt nem ciki? :DDDD Szép!
13/18 anonim válasza:
Mert nem való az oviba. Nálunk benne volt a hazirendben is. Nincs smink, nincs körömlakk, állig erő hajat kérik szorosan osszekotni vagy befonni
14/18 anonim válasza:
Én vagyok az idézett anyuka. Semmi baja nem lesz a gyereknek tőle, egy játékpuska sokkal károsabb, mint az ha kipróbálja a lakkomat.
16/18 anonim válasza:
Nem. 7 éves, szerencsére nem jut eszébe ilyen.
17/18 anonim válasza:
#14 otta pont:) Nekem kérte a körömerősítőt a kisujjára,én befestettem,sőt a sminkészletem nagyon éerdekli ...kifestettem kiscicának:) HÚÚÚÚÚÚÚ MEKKORA DRÁMA!
18/18 anonim válasza:
Igen. Nekem mind2 kérte már, az apjukét is kifestették, aki elfelejtette, és úgy ment dolgozni, vicces volt :) Mind2 gyerek kifejezetten fiús, nem érdeklik őket a lányos cuccok v játékok, sztem teljesen természetes, hogy érdekli őket, mit csinálok. Mind2 kb 1-2x kérte legfeljebb, aztán már nem volt izgi. Meg se fordult a fejemben, hogy nemet mondjak azért, mert fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!