Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ovis fiú gyermeketeknek...

Az ovis fiú gyermeketeknek kifestenétek a körmét hogyha kérné?

Figyelt kérdés
Pár napja olvastam egy kérdést, s meglepődtem, hogy bizonyos szülők kifestik. Nem tudom, de én úgy látom, le vagyok maradva.
2015. nov. 13. 13:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

A 10. válaszadó tök komolyan ezt írta:

"Én a múlt héten rózsaszínre lakkoztam az ovis fiam körmeit. Pedig semmi jelmezes alkalom nem volt."

2015. nov. 13. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

nekem kérte az ovis fiam :) én meg kifestettem neki az egyik körmét átlátszóval. másnap mindenkinek megmutatta, aztán lemostuk és annyi, soha többet nem jött fel a téma. de mondok durvábbat is, homár se lett tőle! :D

szerintem ez abszolút beletartozik a világ megismerésébe, látja, hogy anyukája ezt csinálja, ő is szeretné kipróbálni, hogy milyen. az ellen senki nem ágál, hogy a konyhában kuktáskodjanak a fiúk, pedig azt is többnyire a nők csinálják. ez is ilyen, persze van egy határ, tűzvörösre én se festeném ki és csak kipróbálás szinten, nem mindennaposan, de ennyitől nem kell kiakadni szerintem :)

2015. nov. 13. 13:55
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem. Mondjuk az én fiaim már az oviban is tudták, hogy a körömlakk lányos dolog, biztos, hogy nem is akarták volna, hogy kifessem.
2015. nov. 13. 13:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Azért a világ megismeréséhez a körömlakkozás szerintem egy fiúnál már túlzás. Főleg, hogy az oviban is úgy van. Szóval nagyon lányosnak gondolom.
2015. nov. 13. 13:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem. Megmondanám hogy az lányoknak való.
2015. nov. 13. 13:59
 6/18 anonim válasza:
Nem. Pedig 2 fiam van, mindkettő jött már velem manikűröshöz, de még egyszer sem kérték ezt.
2015. nov. 13. 14:14
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Ha nagyon kíváncsi rá, igen. Én nem hiszek abban, hogy a körömlakkozás befolyásolja a nemi identitást vagy szexuális orentáltságot, viszont ha ilyen jellegű kérdésről van szó, akkor az derüljön ki időben (a második persze még hosszú évek kérdése).
2015. nov. 13. 14:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éves a fiam és amikor ott kíváncsiskodott megkérdeztem tőle miközben az enyém lakkoztam és mondta,hogy az lányoknak való. Lányom 6 éves és ő sokszor mondta,hogy neki is lakkozzam ki,de csak nyáron amikor nem ment oviba lett neki egy átlátszó rózsaszínes árnyalattal.
2015. nov. 13. 14:18
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

A kisujjukon befesteném a körmöt, nevetnénk egyet rajta, aztán lemosnánk rögvest.

Utcára nem mehetnének festett körömmel, oviba sem. Ez sokáig így lenne akkor is, ha lányaim lennének, de három fiúval meg főleg.

2015. nov. 13. 14:20
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

3 éves a fiam, amikor lakkozom a körmömet, ő is kéri, de csak az egyik szoktam neki és itthon.

Úgy nem engedném el oviba v. játszóra v. akárhova, h ki van lakkozva a körme.

Amúgy meg nem hiszek abban, hogy ettől homoszexuális lesz... vagy nőnek fog öltözni.

Én sem lettem leszbi, pedig kiskoromban fociztam és kisautókkal játszottam.

2015. nov. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!