Az ovis fiú gyermeketeknek kifestenétek a körmét hogyha kérné?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
A 10. válaszadó tök komolyan ezt írta:
"Én a múlt héten rózsaszínre lakkoztam az ovis fiam körmeit. Pedig semmi jelmezes alkalom nem volt."
nekem kérte az ovis fiam :) én meg kifestettem neki az egyik körmét átlátszóval. másnap mindenkinek megmutatta, aztán lemostuk és annyi, soha többet nem jött fel a téma. de mondok durvábbat is, homár se lett tőle! :D
szerintem ez abszolút beletartozik a világ megismerésébe, látja, hogy anyukája ezt csinálja, ő is szeretné kipróbálni, hogy milyen. az ellen senki nem ágál, hogy a konyhában kuktáskodjanak a fiúk, pedig azt is többnyire a nők csinálják. ez is ilyen, persze van egy határ, tűzvörösre én se festeném ki és csak kipróbálás szinten, nem mindennaposan, de ennyitől nem kell kiakadni szerintem :)
A kisujjukon befesteném a körmöt, nevetnénk egyet rajta, aztán lemosnánk rögvest.
Utcára nem mehetnének festett körömmel, oviba sem. Ez sokáig így lenne akkor is, ha lányaim lennének, de három fiúval meg főleg.
3 éves a fiam, amikor lakkozom a körmömet, ő is kéri, de csak az egyik szoktam neki és itthon.
Úgy nem engedném el oviba v. játszóra v. akárhova, h ki van lakkozva a körme.
Amúgy meg nem hiszek abban, hogy ettől homoszexuális lesz... vagy nőnek fog öltözni.
Én sem lettem leszbi, pedig kiskoromban fociztam és kisautókkal játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!