Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pofon vágtam a 2 évesem....

Pofon vágtam a 2 évesem. Rettentesen érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, most már semmit... ő 2 éves,én 39 hetes vagyok a tesóval. Megharapott és eljárt a kezem. Soha nem ütöttem meg. Most viszont nagyot kapott és szó szerint üvöltöttem vele. Jelenleg úgy érzem egy gyerek sem való nekem, nemhogy kettő. Idegbeteg vagyok.
2015. nov. 10. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Előfordul, emberek vagyunk, hibázunk. Viszont én bocsánatot kérnék a gyerektől. Ha ezt nem látja példának, akkor tőle is nehezen lesz elvárható, hogy ha rosszat tesz, akkor korrigáljon.
2015. nov. 10. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem gond. Engem is ütött meg anyám, akkor sírtam, duzzogtam, de másnapra el is felejtettem. Nyilván megérdemeltem.

Ha indokolt, szabad ütni, de csak jelzésértékűt!

2015. nov. 10. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok hive,hogy,ahogy az utolsó irja-ha indokolt,akkor ütünk,de nem hiszem,hogy nem volt még mindenkinek olyan,hogy egy pillanatra nem szakad volna el a cérna.nem mindig tud az ember ötig elszámolni.ne okold magad,fáradt vagy,ideges-próbálj valakitől segitséget kérni,hogy legalább egy órára vegye át a gyereket
2015. nov. 11. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnos a második baba megérkezése után mégingerultebb leszel.

2 gyerekes anyuka

2015. nov. 11. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Komolyan érdekel a megoldás?

Kész vagy változni?

Sok szeretettel:

https://www.youtube.com/watch?v=Ah0g1obExwc

(Egy édesapa)

2015. nov. 12. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne rágd magad rajta sokáig ,inkább nyugodj meg . Nem vagy idegbeteg:)
2015. nov. 14. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Már ne hatragudj meg #11-es, de a gyerek beleharapott az anyja hasába! Miért is kellene az anyukának bocsánatot kérnie?

Ha odaszalad hozzám valamelyik gyerek, hogy anya rámkiabált, vagy a kezemre csapott, akkor leguggolok hozzá, a térdemre ültetem, és elmeséltetem vele, hogy mi történt. Megbeszéljük higgadtan a dolgot (nyilván megtámogatom az anyját) és a végén, amikor újra kerek a világ számára, akkor elküldöm, hogy szaladjon oda az anyjához, és kérjen bocsánatot tőle.

2015. nov. 16. 10:10
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagy rossz anya . a gyerek szemet modon viselkedett veled te meg ugy reagaltad le ahogy az osztonod diktalta.

mellesleg en akkor is szajon csaptam volna ha nem vagyok terhes. Ne izgasd magad majd megtanulja hogy hol a hatar.

2016. jan. 4. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!