Pofon vágtam a 2 évesem. Rettentesen érzem magam. Mit tegyek?
Szerintem nem gond. Engem is ütött meg anyám, akkor sírtam, duzzogtam, de másnapra el is felejtettem. Nyilván megérdemeltem.
Ha indokolt, szabad ütni, de csak jelzésértékűt!
Sajnos a második baba megérkezése után mégingerultebb leszel.
2 gyerekes anyuka
Komolyan érdekel a megoldás?
Kész vagy változni?
Sok szeretettel:
https://www.youtube.com/watch?v=Ah0g1obExwc
(Egy édesapa)
Már ne hatragudj meg #11-es, de a gyerek beleharapott az anyja hasába! Miért is kellene az anyukának bocsánatot kérnie?
Ha odaszalad hozzám valamelyik gyerek, hogy anya rámkiabált, vagy a kezemre csapott, akkor leguggolok hozzá, a térdemre ültetem, és elmeséltetem vele, hogy mi történt. Megbeszéljük higgadtan a dolgot (nyilván megtámogatom az anyját) és a végén, amikor újra kerek a világ számára, akkor elküldöm, hogy szaladjon oda az anyjához, és kérjen bocsánatot tőle.
Nem vagy rossz anya . a gyerek szemet modon viselkedett veled te meg ugy reagaltad le ahogy az osztonod diktalta.
mellesleg en akkor is szajon csaptam volna ha nem vagyok terhes. Ne izgasd magad majd megtanulja hogy hol a hatar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!