Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem vágtam ki a banán belsejét...

Nem vágtam ki a banán belsejét, ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Azt olvastam (persze csak utólag, sajnos), hogy nem tudja megemészteni, ezért ki kell vágni. Én nem szórakoztam ezzel, eszembe sem jutott, csak összeturmixoltam az almával (botmixer) és úgy ette. Ízlett neki, betolt egy teljes adaggal (már 7 hónapos elmúlt). Többször is evett már belőle, de csak most tudtam meg, hogy a banán belsejét nem is ehetné. Ez gond? Vagy nem kell komolyan venni ezt a tanácsot? Ti hogy adjátok a banánt?
2014. jún. 23. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, az aprómagvak miatt kell kivágni a belsejét, mert azt is allergizálhat.

Viszont ha nem olvasom ezt egy helyen, akkor anno eszembe se jutott volna kivagdosni.

Szerintem nagyon sokan nem vágják ki, mégsem lesz semmi baja a babáknak tőle.

2014. jún. 23. 10:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden allergizál ma már. Esetleg millióból 1nél.. Én sosem vágtam ki a banán közepét.

A babád többször is evett már belőle, semmi reakció, így ne vesződj a kiszedéssel feleslegesen.:)

2014. jún. 23. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

Milyen banán? Milyen belsejét?

2014-et írunk, Úristen.

Manapság már az a szokás, hogy még egy banántól is óvni kell a gyereket?

Nem viszed egy kicsit túlzásba???

Aztán meg csodálkozol, ha minden sz@r betegséget elkap.

Még jó, hogy nem olvastad még azt is, hogy az ásványvízben túl sok a folyadék és híg lesz a kaki - ami fáj!

Komolyan mondom röhejes ez a túlzott "szellőtől is félteni kell" hozzáállás!

Köszönhető a naivitásnak meg sok agyhalott internetes firkásznak.

(bocs, ha drasztikus voltam de régen nem voltak ilyenek, mégis minden gyerek egészségesebb volt)

2014. jún. 23. 10:58
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Soha nem vágtam ki a belsejét. Imádta a lányom baba korában.

Én nem bánom, hogy nem olvastam erről még utólag sem. :)

Már 4 éves, kutya baja. :)

2014. jún. 23. 11:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a leszúrást. Egyáltalán nem féltem őt túl. Igen, megijedtem, hogy rosszat teszek, mert olvastam egy receptet, amiben ezt írták, majd megkérdeztem anyósom és ő is azt mondta, hogy nem adta a közepét ilyen korán. Azt hittem, én nem tudok valami trivialitásról és rosszat teszek neki.
2014. jún. 23. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Vidéki vagy, vagy városi?
2014. jún. 23. 11:08
 7/17 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, és anyósom is, de már városban élünk kb. 10 éve. Miért? Ez hogy jön ide? :)
2014. jún. 23. 11:46
 8/17 Tica0121 ***** válasza:
100%
Én sem vágtam ki soha és kb 5 hónapos korától hetente többször is kap banánt. Soha nem volt szorulása vagy egyéb baja tőle.
2014. jún. 23. 12:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Egyszer sem vágtam ki és sosem volt semmi baja a fiamnak.
2014. jún. 23. 12:20
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
De utalom azt a hozzaallast, hogy regen is adtak es nem lett baja. Honnan tudod??? Azert, mert nem lett feljegyezve, hogy pottyos lett a gyerek? Rafogtak, hogy.megcsipte valami. Hig volt a szeklete? Majd elmulik. Regen kb igy ment. Ma meg kiderul, hogy a regi szokasok miatt van a sok laktozerzekenyseg es tarsai. Csak ma mar kivizsgaljak...
2014. jún. 23. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!