Nem vágtam ki a banán belsejét, ez nagy baj?
6#-os vagyok.
Pedig vidéken megfigyelhetted volna, hogy miket összezabálnak a gyerekek vagy mikkel tömik tele.
Aztán kutya bajuk.
Sőt az óvodában is azok a gyerekek buknak ki először akiknek válogatott az étrendjük.
Akik meg mindenevők - azok ellenállóbbak.
10-esnek!
" regi szokasok
miatt van a sok laktozerzekenyseg
es tarsai "
A régi szokások?
Laktózérzékenység?
Azt sem tudták mi az!
Annó a tanyasi gyerekek (és sok helyen most is) kecsketejet ittak.
A bivaly tejről nem is beszélek.
Ezek mind 4% feletti zsírtartalmúak!
Bezzeg a tápszerek. . .
mmm. . . mennyivel egészségesebb Ugye?
Ugyanmár!
Én meg a mostani hozzáállást útálom.
0.1-es tej,
agyonvitaminozott margarin,
glukénmentes sz@rok stb. . . .
Tápszer. -egy por alapú valami ami ránézésre is tiszta egészség. Na ja!
A bio cuccokról ne is beszéljünk.
-aminek alap feltétele lenne, hogy 200 km-en belül semmilyen szennyezésnek nem lehetne lennie.
Honnan gondolod, hogy amit megkapsz a szupermarketekben az egészséges?
Adod az uborkát a gyereknek mert tele van vitaminnal?
Gondolod Te! - s közben rá sem jössz, hogy génmanipulált a cucc!
Na akkor egy rövidke sztory:
Egy ismerősöm a . . . cégnél dolgozik, ahol külföldről hozatnak be zöldségeket.
XY országból uborkát hoztak hálós zsákokban.
Mikor megérkezett a kamion az rengeteg zsák ki volt szakadva!
Ugyanis 12-14 óra alatt szállítás közben MEGNŐTTEK az uborkák és kiszakadtak a zsákok.
Nesze neked egészség.
És akkor te támadod meg azt a hozzászólást amiben azt írom, hogy:
régen más volt minden?
Na inkább hagyjuk. . . . .
De mindenki saját maga dönti el, hogy internetes h.sz.-ok alapján ki-hogy teszi tönkre a saját csemetéje egészségét!
Kedves kérdező!
Sem az oktatás, sem pedig a negatív hangnem volt részemről a cél!
Sajnálom, hogy így látod!
Egyszerűen csak rá akartalak arra világítani, hogy ha nem érzékeny a babád a banánra vagy gyümölcsökre, akkor ne dölj be mindenféle net-es maszlagnak!
Megráztam magam - s bocsánatot kérek ha nyers voltam.
Topic Delete!
Ket gyerekem van (budapestiek vagyunk :) ) eletemben nem hallottam, hogy ki kene vagni a banan belsejet :O
Banannal kapcsolatban egy dolog jut eszembe: nem kukacok lesznek tole az elejen a kakiban, hanem a banan rostjai a kis barna szalak :)
Sok anyuka kap szivszedulest, amikor meglatja, nem minden baba emeszti meg teljesen :D
Off-temahoz: nalunk egy nagybacsi, (videki...) tehentejen/kecsketejen nott fel, mert teje nem volt az edesanyjanak, tapszer pedig meg nem volt. Napi 10 feletti kakija volt, meg mindig emlegeti az idos edesanyja, hogy egesz nap a pelenkait mosta. Eedmeny: olyan szinten kikeszitette a gyomrat, a mai napig kb 3 fajta dolgot tud megenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!