Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 - 3 éves gyereketek...

2,5 - 3 éves gyereketek melyik mesekönyvet szereti? Ami leköti és meg is érti?

Figyelt kérdés
Mert némelyik könyvben a mesék igaz hogy rövidek, de olyan bonyolult szavak vannak benne, hogy a miénk feléig sem hallgatja meg.
2015. nov. 10. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk az annapetik mentek akkoriban... Annyira vártam már, hogy kinőjön belőle!!! Ha rám hallgatsz, inkább a Boribon-vonalon indulsz el!
2015. nov. 10. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:

2.5 éves a fiam.

Verdák mesekönyv az első.

Meg Grimm meséskönyvünk van, amiben rövid mesék vannak.

Meg a Bartos Erika mondókás könyveit szereti.

2015. nov. 10. 15:14
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es, mért vártad hogy kinőjön belőle? A Boribon könyveket folyton lapozni kell, mint a Vidám meséket is, olyan alvás előtti mesekönyvet keresek.
2015. nov. 10. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Bogyó és Babóca könyvek, Maszat könyvek, Boribon - de ezekben mindben sok a kép, lapozgatni kell. Vidám mesék, de ezt már írtad.
2015. nov. 10. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogyhogy folyton lapozni kell? Miért, van olyan könyv, amit nem kell folyton lapozni?

Én azért vártam, hogy kinőjön az annapetiből, mert már hidegrázásom volt tőle. Olyan leereszkedő , szájbarágós a stílusa, kábé mintha debileknek írna. Jobb szeretem, ha a szerző simán átlényegül gyerekké (annak minden élvezetével), mikor gyerekeknek ír, nem pedig leereszkedik hozzájuk. Ennek ellenére tudom, hogy a legtöbb gyerek imádja Bartos Erikát, én sem vontam meg a könyveit a lányomtól, sőt, még egy verseskönyve is megvan. De a B+B meséket például nem igazán szerette.

2015. nov. 10. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam ezeket szerette, sőt most 3,5 évesen is ezeket szereti.

[link]

2015. nov. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!