Hány éves kis gyerkőcök hordanak 98-as méretű ruhát?
a lányom 2,5 éves és most kezdi a 92-est. De ő viszonylag pici. (11kg, 89cm) Ő sztem 1 év múlva fog belenőni, vagyis 3,5 évesen.
A fiadra szerintem jó lesz 1 év múlva, hacsak nem nő nagyot.
Ha most a 86-ost hordja, kb. jövő ilyenkor hordja majd a 98-ast. De ez csak úgy általában véve igaz, mert a ruhától is függ, ugyanis nagy különbségek vannak!
Nekem most áprilisban lesz 2 éves a fiam, valahol 90 centi fölött van a magassága, 13 kg. Van olyan 80-as méretű pólója, ami még jó rá, igaz, elég pászos, de még tudja hordani. És van két olyan 104-es hosszú ujjú pólója, ami már (!) alig megy rá, mert szűk vállban.
Szóval ha teheted, akkor inkább számolj úgy, hogy hátha korábban kell már a 98-as. Még mindig jobb, ha egy kicsit nagyobb ruhái vannak. A nadrágok szárát fel lehet hajtani, a derekukba gumit fűzni, vagy csak egyszerűen "húzentrógerrel" (nem tudom hogy kell leírni :-))) is felveheti. A felsőkkel sincs gond, ha hosszabbak, az ujjukat meg fel lehet hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!